Знаем, че на Емили Ратайковски не й трябва специална причина,

...
Знаем, че на Емили Ратайковски не й трябва специална причина,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски с двойно предизвикателство

Знаем, че на Емили Ратайковски не й би трябвало специфична причина, с цел да се снима без облекла и да разгласява фрагментите в профила си в Instagram, където 30-те й милиона почитатели да бъдат ощастливени за следващ път.
 Емили Ратайковски и новите секси фотоси от екзотична почивка
Емили Ратайковски отново е на плажа и е доста секси

Бягство от студа

Последната й обява обаче е несъмнено е едно равнище над останалите. Защото с изключение на гола, 32-годишната Емрата театралничи и със своите два нови " бракоразводни " пръстена.

Бижутата в действителност са резултат от преправянето на годежния пръстен на модела с два разнообразни по форма диаманта. Негов дизайнер е Алисън Лу, която също по този начин го реконструира, с цел да го трансформира в два обособени пръстена, знак на развода на Ратайковски.

Емили разгласи, че е подала молба за бракоразвод със брачна половинка си от четири години Себастиан Беър-Маклард през септември 2022 година Двамата са родители на тригодишния Силвестър Аполо.

Бракоразводният й пръстен обаче провокира и полемики в обществената мрежа. Брандът за диамантени бижута Armand разгласява видео, в което упреква Ратайковски в " кражба " на концепцията за " пръстен на развода ".

Според дизайнера той пръв основава концепцията за превръщането на годежните пръстени с диаманти в нови бижута, символизиращи развода, още през 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР