Знаем, че ГЕРБ ги е страх от служебен кабинет на

...
Знаем, че ГЕРБ ги е страх от служебен кабинет на
Коментари Харесай

ГЕРБ ги е страх от служебен кабинет на Румен Радев, обяви Корнелия Нинова

Знаем, че ГЕРБ ги е боязън от длъжностен кабинет на Румен Радев, само че това не може да е съображение да оспорват Конституцията на България, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди началото на съвещанието на Националния съвет на партията.

„ Вчера ГЕРБ намерено оспориха Конституцията на Република България, като оспориха демократичния темперамент на служебно държавно управление на президент, който е написан в Конституцията. Г-н Цветанов си разреши да каже, че служебното държавно управление работи непрозрачно и надали не е опасност за правовия ред в страната. Това нещо е написано в Конституцията. Не пипайте основополагащите темели на българската страна и българската държавност ", добави още Нинова.

Тя посочи, че свързва цялата поредност от събития, които са се случили последната седмица. „ Отново офанзива по делото на Светла Бъчварова. Сваляне на имунитета на двамата сътрудници, опасността от едрия бизнес, че няма да ни позволяват до работа, тъй като желаеме да проверим дали има нарушавания, или не. Свързвам го в цяла поредност ", сподели тя и уточни, че засяга и изявлението на Цветан Цветанов, че служебният кабинет е нещо нездравословно.

„ Как при Плевнелиев не беше нездравословно, в този момент тъй като е Румен Радев е нездравословно? ", попита още Нинова. Във връзка с обръщението на президента Румен Радев за демокрацията, Корнелия Нинова съобщи, че споделя изцяло казаното от президента.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР