Знаем, че Филип Буков си тръгна от Сървайвър, макар и

...
Знаем, че Филип Буков си тръгна от Сървайвър, макар и
Коментари Харесай

Драма в семейството на Филип Буков!

Знаем, че Филип Буков си потегли от Сървайвър, въпреки и с отвращение и сълзи от яд. Напускането му се наложи поради здравословен проблем, който се оказал много сериозен и обвързван със сърцето му. На процедура дясната му сърдечна клапа е блокирала на няколко пъти по време на престоя му в Доминикана и това е можело даже да заплаши живота му.

След като остана няколко дни на системи и прецизно наблюдаване в тамошна болница, Филип се завърна у нас с цяла торба медикаменти и лист със препоръки, които да следва. Не това обаче е било най-лошото за него, а това, което са претърпели околните му вкъщи, до момента в който той е бил на легло в Доминикана.

" Драмата в действителност е огромна, тъй като фамилията ми и приятелката ми не могат да се съвземат и до през днешния ден. Може би се дължи на това, че до момента в който бях в клиниката, те нямаха никаква връзка с мен, не можеха даже да ме чуят за секунда по телефона, тъй като бях на системи - кабели, игли... Държаха връзка с личния състав и с лекари, които им обясняваха какво ми е и по какъв начин съм ", споделя Филип.

Това незнание и невъзможността да чуят даже гласа на обичаното си момче, довело родителката му и гаджето до нервозен срив, от който още лекували последствията. Надява се да не се трансфорат в паник офанзиви, а и той самият си е сложил за цел да накара съзнанието си да пренебрегва случилото се, с цел да продължи напред свободно.

Тагове: Сървайвър Филип Буков Доминикана гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР