Знаел ли е президентът Румен Радев при подписването на указа,

...
Знаел ли е президентът Румен Радев при подписването на указа,
Коментари Харесай

Социалист: Зеленият сертификат ни раздели, здравната система не е подготвена

Знаел ли е президентът Румен Радев при подписването на указа, че Кирил Петков към този миг е имал двойно поданство? " По-важният въпрос е държанието на господин Петков. Едва ли можем да обвиним президента, че не е извършил функционалностите си и е трябвало да прави следствие кой лъже в подписаните заявления и кой не. За погрешна информация в декларацията се носи наказателна отговорност. Ако допуснем, че господин Радев не е знаел, то Кирил Петков е знаел сигурно ", уточни Владимир Маринов от " Българска социалистическа партия за България " в студиото на " Денят ON AIR ".
Според него няма по какъв начин Петков да не се е уведомил авансово кое би трябвало да знае, както и кое е правилно и кое не.

" При него лъжата е хронична. Той не е излъгал единствено в тази декларация ", акцентира социалистът.

Маринов сподели, че " Българска социалистическа партия за България " е постоянна, предсказуема и транспарантна политическа групировка.

" Ние бяхме тези, които не поставихме нито един път въпроса за постове. Тези, които не поставихме условия преди да се договорим за политики. Недоумявам за какво, когато стигаме до единодушие в политиките, като опре въпросът до постове, и стават свадите ", съобщи събеседникът пред Bulgaria ON AIR.По думите му от " Българска социалистическа партия за България " са посочили на обществото, че могат да водят разговор с всеки.

" Ясно изразихме решението си за поддръжка на кандидат-президентската двойка Радев и Йотова. Тази поддръжка е реалност. Ще бъдат направени опити до 14 ноември да се вкара чеп в връзките сред Българска социалистическа партия и кандидат-президентската двойка ", счита социалистът.

Според Маринов е нужна непоклатимост, която сега била по-важна от всичко останало.

" 45-ият и 46-ият парламент имаха задоволително време да покажат каква е смяната. Нито ние, нито обществото успяхме да я забележим обаче. Има очевидно потвърдени политически обединения, които могат да обещаят доста неща, само че в своята целокупност няма по какъв начин да бъдат изпълнени, или попадайки в Народното събрание, към този момент нямат предпочитание да пристъпят към тяхното осъществяване ", добави той. Социалистът разяснява и Ковид ограниченията у нас.

" Зеленият документ " раздели обществото ни. Подходът не беше верен. Обществото трябваше да бъде квалифицирано. Ние знаехме какво ни очакваше ", уточни събеседникът.

Маринов счита, че огромна смъртност е подбудена от това, че здравната ни система не е готова да поеме такива рецесии.

" Служебният кабинет свърши много положителни неща, само че ще продължава да носи рецензии, до момента в който такива хора като министър Кацаров не престават да бъдат отпред ", съобщи социалистът.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР