Знаехте ли обаче, че онази втора чаша вино или допълнителната

...
Знаехте ли обаче, че онази втора чаша вино или допълнителната
Коментари Харесай

Ето Какви Вреди Нанасят Захарта, Млякото, Глутена И Виното На Лицето Ви! Ще Се Шашнете

Знаехте ли обаче, че онази втора чаша вино или спомагателната питка на вечеря могат да нанесат незабавна вреда върху типа на лицето ви?

Вижте по какъв начин се отразяват четири от най-вредните за кожата ви храни:

Млечни артикули



Типичните признаци, по които ще познаете, че сте прекалили с млeчните артикули, са подути клепачи, черни кръгове под очите и пъпки по брадичката, написа diply.com. Това са знаци за нетърпимост към мляко и всичко, което произлиза от него. Ако се съмнявате, просто можете да си извършите тест и да спрете да консумирате такива храни за три седмици. Ако фактически млякото е виновникът за кожните ви проблеми, освен лицето ви ще се почисти, само че и ще усетите усъвършенстване в храносмилането и ще се почувствате по-енергични.

Глутен



Около една четвърт от хората имат нетърпимост към глутена без даже да подозират за това. Признаците са подути и червени бузи, акне и петна по брадичката. Естествено доста зависи от степента на нетърпимост, само че е добре да се види доктор. При всички положения обаче би трябвало да се спре напълно приема на глутен, освен отчасти. Също по този начин, не забравяйте да пиете задоволително вода и да приемате фибри.

Захар



Хората, които страдат от нетърпимост на захар, имат голям брой бръчки и линии по челото си. Също по този начин са подпухнали в региона към очите и кожата им е суха и опъната. Захарта съдържа молекули, които си взаимодействат с колагена и карат кожата ви да губи своята разтегливост.

Най-добрият метод да се справите с този проблем, несъмнено, е като намалите оптимално всички храни, съдържащи бяла захар. Избягвайте въглехидратите като бял самун и всевъзможни захарни произведения. Използвайте мед, кленов сироп, агаве и други естествени подсладители, вместо бяла захар.

Вино



Ще познаете индивидът, който пие прекалено много или просто има нетърпимост към алкохола, по множеството бръчици сред веждите, разширените пори, обезводнената кожа, алените бузи и линиите под носа. Както евентуално ще се сетите сами, в случай че желаете лицето ви да се оправи, би трябвало просто да спрете пиенето или най-малко да го ограничите. Пробвайте да не навдигате чаша две седмици и ще забележите резултатите.

източник: jenata-vchas.net
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР