Знае се само, че е успяла да опише килъра, уцелил

...
Знае се само, че е успяла да опише килъра, уцелил
Коментари Харесай

Коя е простреляната жена при покушението над Алексей Петров

Знае се единствено, че е съумяла да опише убиеца, уцелил право в дясното око някогашната барета

Различни версии за самоличността и положението на дамата, простреляна при убийството на Алексей Петров циркулират в мрежата от към час. По непотвърдени към този момент данни на NovaTV, тя е умряла след къс престой в болничното заведение, където е призната в тежко положение.

Контрастна е информацията на bTV обаче. Според малкия екран, тя е жива и даже е ясно по какъв начин се споделя. По техни данни тя се споделя Мирослава Спасова и е шеф на „ ЛевИнс ”. Съобщава се още, че животът ѝ е отвън заплаха.

Според 24chasa.bg обаче нейното име е Ива Павлова – спътницата на Алексей Петров в живота през последните 25 години, от която някогашната барета има и щерка, кръстена на майка му. Между двете изявления съответствува единствено това, че тя е притежател на застрахователната компания „ ЛевИнс ”. Според медията тя е била сложена в медикаментозна кома и е в тежко положение.

Засега е изрично ясно единствено, че тя е съумяла да даде в началото изложение на убиеца – мъж, облечен в камуфлажни облекла и носещ маска. Той е стрелял на месо по двамата. Успял е да улучи Алексей Петров право в дясното око.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР