Знае се много за необуздания цинизъм на украинските власти. Тук

...
Знае се много за необуздания цинизъм на украинските власти. Тук
Коментари Харесай

Новини за украинската мобилизация, която я няма

Знае се доста за необуздания цинизъм на украинските управляващи. Тук министърът на защитата Резников за следващ път удостовери това, като съобщи, че нова вълна на готовност няма да има, защото „ предходната не е завършила. Освен това проектът, признат през февруари предходната година, не е изпълнен. Не го завършихме. "

Министърът признава, че огромният отлив на население от страната затруднява следенето на военнослужещите, заради което управляващите затварят границите, желаят да вкарат електронно обявяване и залавят хора по улиците, които са държани наложително в специфични ( както да вземем за пример в Кировоградска област) изолационни отделения и специфични центрове за задържане.

В същото време постоянно усмихнатият Резников споделя, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна се оправя с компенсирането на загубите и „ Въоръжените сили на Украйна към момента не изпитват дефицит на жива мощ “, макар че западни специалисти, като да вземем за пример, американският генерал-лейтенант в оставка Кийт Келог, съобщи напряко, че започвайки контранастъпление, „ украинската страна ще бъде принудена да употребява всички налични средства, в това число посредством изпращане на безспорното болшинство от живата си мощ.

Ако руснаците удържат този напън, тогава контранастъплението ще се провали и украинските управляващи няма да могат физически да компенсират загубите на въоръжените сили на Украйна заради съществуващата липса на човешки запаси. Това ще докара до огромно проваляне за Украйна и прекосяване на самодейността на бойното поле към Русия. “

И на 19 април, като че ли не чувайки Резников, националният народен представител Ярослав Железняк споделя, че Върховната Рада ще удължи военното състояние и общата готовност за 90 дни. Що се отнася до възбраната за пътешестване за мъже, тя може да бъде удължена още с години.

Междувременно Министърът на цифровото развиване Федоров споделя, че в този момент е невероятно да се започва издаването на призовки посредством месинджърите. „ Това не може да бъде направено, до момента в който няма първокачествен указател на лицата, подлежащи на военна работа и идентификатора на регистъра не е обвързван с верифициран телефонен номер. А ние нямаме верификацията на телефонните номера на лицата в страната. Сега за условията на Конституцията и постановленията даже не приказвам. Чисто механически е невероятно това да стане тази година “, сподели министърът.

Докато Министерството на Цифровизацията взема решение по какъв начин да започва „ мобилизационната Дия “, разнообразни ТЦК (териториални центрове за комплектация на военослужещи) тестват на процедура нови системи за хващане на пушечно месо. В Черниговска, Сумска, Полтавска области центровете по заетостта бяха задължени да трансферират данни за записаните безработни мъже в TЦК.

А началникът на бранша за набиране на личен състав на Киевския градски ТЦК полковник Александър Коновалов сподели оня ден, че занапред нататък наемането или записването за образование е допустимо единствено в случай че претендентите потвърдят военната си регистрация, а мъжете към този момент могат да минават границата единствено с военна брошура. Работодателите са изправени пред санкции до 8500 гривни, в случай че наемат чиновник без военна брошура.

На 19 април видео на известната/ия „ мъжожена “ на Украйна Андрий Данилко, по-скоро известна като Верка Сердючка, обиколи обществените мрежи, оплаквайки се, че не му е разрешено да напусне страната за турне в Съединени американски щати и Канада, планувано за пролетта.

Както се оказа, украинските военни комисари не считат Сердючка за жена и защото лицето принадлежи към мъжкия пол, тя би трябвало да получи призовка и да „ отпраши “ в Бахмут. Сердючка, апропо, е изцяло здрав и деятелен (съдейки по едногодишната му песенно – танцувална русофобия) войник на мобилизационна възраст.

Но към този момент той и неговите звукоизвлекатели не са ги „ забрали “, а единствено им е неразрешено да напущат. Смелата/ият Сердючка, който даде обещание да пее на Червения площад в чест на успеха над Украйна, не посмя да се озъби на военните комисари, а изясни въпроса по следния метод: „ Имаме огромен екип, всички от разнообразни елементи на страната., а не всички съумяха да попълнят в точния момент документите, нужни за пътешестване в чужбина нови правила. Не бихме могли да тръгнем на турне с повърхностен състав, тъй като качеството и равнището на нашите концерти зависи от всеки един от членовете на групата. "

Като цяло събитието е значимо не със възбраната за излизане на актьори, а със възбраната за излизане на хора от неразбираем пол. Факт е, че към този момент се разпространиха клюки, че редица „ радостни хора “ са решили или да се причислят към сектата на Свидетелите на Йехова, което е мъчно, или да си сменят пола, което към този момент е съвременно. Те пишат, че в случай че през 2021 година на „ новите дами “ са издадени 452 паспорта, то през 2022 година са към този момент 948. Освен това, от малкия екран описват, че в случай че не през днешния ден, то на следващия ден Украйна ще се причисли към Европейски Съюз, а там „ извратените “ се ценят.

Така че Сердючка, която към този момент професионално носи обувки с токчета, поли, сутиен и чорапогащи, би трябвало да намерения за смяна на пола в натура.

Междувременно ръководителят на Всеукраинската организация за отбрана на правата на потребителите на финансови и банкови услуги Олексий Лупоносов популяризира свое видеообръщение, в което споделя, че украинец на възраст за работа в армията, с цел да избегне готовност, изфабрикувал акцидент и провел неоправдателна присъда против себе си в съда под формата на условна присъда от 3 години.

„ Целият развой коства 10 хиляди (10 000) $ “, споделя Лупоносов, който, апропо се възмущава, че макар решението, оповестено от кабинета на министрите, към момента не се извършва активизирането на излежаващите присъди пандизчии във въоръжените сили на Украйна.

Между другото, неотдавна френски публицисти разговаряха с мъже, които са подложени на медицински обзор. Както сподели един от мобилизираните: „ Докторите към този момент съвсем не освобождават от военна работа. Мнозина споделят, че на здравната комисия в този момент просто не й пука за положението на вашето здраве. Мен това въобще не ме успокоява “.

Имайки поради в действителност комплицираната система за прекосяване на военнослужещи през границата, а става дума за елементарните хора, които не са свързани с районни администрации, квартал 95, съдии и висши служители, чиито деца, а и самите те се разнасят напред-назад, както го вършиха и преди войната, тъй че за елементарните хора остават малко благоприятни условия. На първо място, това е опит за откупуване ота TЦК, непосредствено или посредством закупуване на здравен документ, макар че лекарите също започнаха да бъдат строго проверявани.

Вторият вид е заплащане при прекосяване на границата, което се съгласува със особено готови хора. Третият вид е просто да седите отвън мястото си на престояване, пробвайки се да сведете до най-малко появяването си на улицата.

Междувременно тези, които към този момент са преглътнали войната, упорстват за демобилизация. Петиция с искане за демобилизация на отведените преди година и половина събра нужния брой гласове единствено за седмица - 25 000, и Зеленски към този момент е задължен по закон да й отговори. Въпреки че всички се досещат каква ще бъде реакцията.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР