Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта, минали

...
Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта, минали
Коментари Харесай

Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел

Знае се, че „ мадам” са някогашни жрици на любовта, минали в пенсия, само че към този момент има по-различен профил на съдържателките на обществени домове. Оказва се, че нашенки държат в Брюксел на Улицата на проститутките, твърди Нова тв.

Докато европейските служители коват наставления, девойки, най-вече от България и Румъния, законно проституират. Кои са тези, на които девойките споделят „ мадам”?

Те не са някогашни проститутки, а обикновено изглеждащи дами на междинна или над междинна възраст. Самите те настояват, че са елементарни чистачки, макар че от време на време службите се усъмняват в това. След интервенция в Тутракан се оказва, че българки са междинното мениджърско равнище в бизнеса с жива плът.

Това е забележимата част на организацията, невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са към 60 души, които имат публикуван лиценз, че имат право да употребяват въпросните здания за обществени домове. Те са главно албанци с белгийско поданство. От полицията и прокуратурата в Брюксел отхвърлят да приказват пред камерите на NOVA, откакто в началото са изразили такова предпочитание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР