Знае се, че колегата ми (б.р. Александър Томаш) има качества,

...
Знае се, че колегата ми (б.р. Александър Томаш) има качества,
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА разочарован от мача в Разград |

" Знае се, че сътрудника ми (б.р. Александър Томаш) има качества, направи огромна смяна, залага на здрава игра, на дисциплинираност, на придвижване, без такива неща във футбола няма по какъв начин да се действа.

Моята система постанова да сме по-офанзивни, аз желая да играем с две крила, да атакуваме с повече хора. Ще стане един здрав мач, ще е въпрос на устойчивост през всички 90 минути, желаеме да ги притиснем и да създадем шансове за гол ", съобщи треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович преди дуела с Етър от 21-ия кръг на Първа лига.

Червените " посрещат последния в класирането в неделя от 17:00 часа на стадион " Българска войска ". " Етър демонстрира добра форма, вижда се това, което желае техният треньор. При нас ситуацията е такова след мача с Локомотив Пловдив, само че имаше и неща, които са положителни, отбраната е доста добре. Имаме качествени играчи, уповавам се в неделя да го покажат и да вкарат голове, както го демонстрираха против Черно море ", сподели още Акрапович.

Босненският експерт даде информация за кадровите проблеми на " армейците ". " Пеняранда отново няма да е подготвен за игра, има още малко разтежение, ситуацията там е малко по-трудно. Трябва да го изчакаме още малко, уповавам се за идващия мач за Купата да е подготвен.

Имаме проблем с Амос, той няма да може да играе, само че се връща Джеферсон, което е доста добре за нас, неговата сигурност с топката може доста да ни помогне. Жул Кейта наподобява доста добре на тренировки, нека остане здрав, тъй като има качества да помогне на тима, работим с него в допълнение, тъй като той има потребност от това ", изясни той.

" Когато дойдох тук, мисля, че ЦСКА беше на четвърто място и задачата беше да се доближим до водача, което ние успяхме да го създадем. И аз се разочаровах от мача в Разград, постоянно желая да съм на върха, да печелим мачовете, само че от време на време не се получава, човек би трябвало да одобри това и да продължава да работи още повече, с цел да става това, което искаш.

Това, което към момента не е толкоз наред при нас, е нападението, където имаме двама нови индивида ", сподели още Акрапович, представен от БГНЕС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР