Значително понижение на температурите през новата седмица прогнозират синоптиците от

...
Значително понижение на температурите през новата седмица прогнозират синоптиците от
Коментари Харесай

Значително понижение на температурите през новата седмица

Значително намаляване на температурите през новата седмица предвиждат синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес ще бъде слънчево. Преди обяд тук-там по Черноморието ще има ниска облачност, а в низините и котловините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България до сдържан от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°С.

Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево. На места по поречието на Дунав, в Източна България и в обособени затворени котловини заран ще има ниска облачност или мъгла. Във вторник ще духа слаб вятър от източната четвърт. В сряда вятърът ще се смени със северозападен, до вечерта ще се усили и с него ще нахлуе относително по-студен въздух. В четвъртък по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна и Централна Северна България, на обособени места там и ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се намалят с 5-7°. В петък вятърът сензитивно ще отслабне, в западната половина от страната тук-там и ще стихне, в източната ще стане от север-североизток. Ще доминира слънчево време, само че ще е хладно, с минимални температури близки до нулата, а дневните ще са най-вече сред 10° и 15°. През почивните дни ще бъде най-вече слънчево, заран тук-там с ниска облачност и понижена видимост; постепенно ще се затопля.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР