Значително количество амфетамин е иззето от колата на мъж от

...
Значително количество амфетамин е иззето от колата на мъж от
Коментари Харесай

Значително количество амфетамин е иззето от колата на мъж от Самоков

Значително количество амфетамин е конфискувано от колата на мъж от Самоков с криминалистически регистрации.

Полицейските дейности са осъществени в хода на профилирани акции против противозаконното държане и разпространяване на наркотични субстанции. Около 11 часа през вчерашния ден, на пътя София-Самоков, в региона на вилна зона "Мечката ", бил спрян за инспекция лек автомобил "Мерцедес ". Под таблото на колата служителите на реда разкрили особено самостоятелен тайник, в който имало найлонов плик със доста количество бяло прахообразно вещество.

При осъществения полеви наркотест веществото реагирало на амфетамин, с тегло 110 грама. При последвалите процесуално-следствени дейности в дома на мъжа, който е и осъждан, криминалистите разкрили и иззели и към 25 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана. 35-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

По същото време, при инспекция на частен адрес в града, криминалисти от РУ-Своге разкрили, че жителят е засадил и отглежда две канабисови растения, достигнали височина 36-38 см. 37-годишният свогенец е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР