Значителните финансови транзакции не са рядкост в света на криптовалутите.

...
Значителните финансови транзакции не са рядкост в света на криптовалутите.
Коментари Харесай

Виталик Бутерин мести милиони в Етериум – накъде отиват средствата?

Значителните финансови транзакции не са необичайност в света на криптовалутите. Въпреки това, когато известни фигури в промишлеността вземат участие в обилни прехвърляния, това нормално притегля вниманието.

Например Виталик Бутерин, един от основателите на мрежата Етериум, неотдавна извърши трансфер на към $14.9 милиона в USD Coin ( USDC ) към борсата за криптовалути Gemini.

Както оповестиха блокчейн следователите от PeckShield, портфейлът на Бутерин, регистриран под името “ “, е трансферирал $14.93 милиона към Gemini на 16 октомври. Тази сума в началото е била получена от Бутерин от Kanro, благотворителна организация, обвързвана с него, на 14 октомври.

Изглежда, че в последно време Бутерин интензивно взе участие в прехвърлянето на огромни суми пари. Само три дни преди този момент той е подал 500,000 USDC в сметка в Coinbase.

Появиха се разнообразни спекулации по отношение на неотдавнашните финансови действия на Бутерин. В отговор на възходящите опасения в крипто общността съоснователят на Етериум се обърна към слуховете. Той изрично отхвърли всевъзможни догатки, че персонално се е разпореждал с ETH , и изясни:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР