Значителна облачност, с повече слънчеви часове над северните райони ни

...
Значителна облачност, с повече слънчеви часове над северните райони ни
Коментари Харесай

Студеното време и валежите продължават

Значителна облачност, с повече слънчеви часове над северните региони ни чака в петък.
В южната половина на България най-вече ще има места с краткотрайни превалявания . Вятърът ще стане от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 18°.

Студено е в Западна България и изключително в София тази заран. В столицата температурата в този момент е минус 1 градус, а в Централна и Изтчона България има и места със стойности като Бургас и Пловдив където е към 7 градуса, в региона на летищата.

Снимка: Ладислав Цветков


Над планините облачността ще е забележителна. В масивите на Южна България ще има места с превалявания, тук-там количествата ще са обилни. Вятърът в ниските елементи ще се ориентира от изток-югоизток и ще се усили, а по билата ще е мощен от югозапад. 

 От априлска горещина към температури малко над 0 градуса България 1 мин. От априлска горещина към температури малко над 0 градуса  Тотален поврат във времето: Идват пролетни стихии България 2 мин. Тотален поврат във времето: Идват пролетни стихии  Какво време ни чака до края на април? България 2 мин. Какво време ни чака до края на април?  От априлска горещина към температури малко над 0 градуса България 1 мин. От априлска горещина към температури малко над 0 градуса  Тотален поврат във времето: Идват пролетни стихии България 2 мин. Тотален поврат във времето: Идват пролетни стихии  Какво време ни чака до края на април? България 2 мин. Какво време ни чака до края на април?

В събота също ще бъде студено. Валежите ще продъжлат най-вече в югоизточната половина на България, вероятни са и значнителни количества.

В неделя ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР