Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме

...
Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме
Коментари Харесай

Хюсменова от Чернолик: Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме силни, когато сме заедно!

" Значими сме и ни почитат когато сме мощни, а сме мощни, когато сме дружно! "

 

С тези думи Филиз Хюсменова, депутат от Движение за права и свободи и зам.-председател на Народното събрание, се обърна съм хората, събрали се на конните надпревари в с. Чернолик, община Дулово.

 

Традиционно конните надпревари се провеждат от Общинския съвет на ДПС-Дулово.

 

Нашата заедност ни дава самочувствие, опция и вероятности, съобщи още Хюсменова.

 

" Ние, родените и отгледани по тези земи, сме обречени на съгласуваност. Нашите сърца туптят в един темп - ритъмът на доверието и това ни зарежда с сила. Свидно ми е, че сме дружно и се поддържаме, без значение в коя точка на страната се намираме ", показа Хюсменова, която е родена в град Силистра и е била депутат от Силистренски район.


Филиз Хюсменова прикани: „ Така, както сме дружно през днешния ден, дано дружно и на 29 октомври гласуваме за екипа на претендента за кмет от Движение за права и свободи - Невхис Мустафа,и дано с номер 57 в бюлетината променим модела на ръководство в община Дулово. Да превърнем Дулово в европейската община на област Силистра! "


На конните надпревари участваха националният представител и зам.-председател на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, народните представители от Силистренския район - доктор Джевдет Чакъров и Гюнер Ахмед, регионалният ръководител на Движение за права и свободи - Варна Сали Табаков, и други деятели на партията.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР