Значението на социалните мрежи за изграждането на добър имидж в

...
Значението на социалните мрежи за изграждането на добър имидж в
Коментари Харесай

Amazon подарява 50 долара на служители, които я защитават в Twitter

Значението на обществените мрежи за построяването на добър имидж в днешно време е несъмнено. И от Amazon знаят това добре.

Наскоро консуматори в Twitter сигнализираха, че група от хора с профили в уеб страницата настоятелно пазят компанията, разяснявайки под разнообразни изявления, а отговорите им си наподобяват притеснително доста.

За това писа консуматор с името Flamboyant Shoes Guy на 23 август, оповестява Quartz. По неговите думи има цяла група сметки в Twitter, подкрепящи Amazon с много сходни тези.

От самата компания са удостоверили за съществуването на такава група, участваща в програмата FC Ambassador Program. " Това са чиновници, които имат опит в работата в нашите центрове. Най-важното е, че те са били задоволително дълго наши чиновници, с цел да споделят искрено и почтено обстоятелствата на основата на своя персонален опит ", разяснява представителят на Amazon.

Основно коментирани тематики, са свързани с два въпроса, по които компанията е остро подложена на критика - изискванията на работа в складовете на колоса и обезщетенията за служащите му.

Според информацията " посланиците " на Amazon, включени в програмата, не получават в допълнение пари за туитовете си. Един от някогашните участниците обаче е удостоверил пред Yahoo Finance, че против присъединяване си в FC Ambassador Program получават един спомагателни дни заплатен отпуск и карта за дарове от Amazon в размер на 50 $. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР