Значение на сънищата в 26 лунен ден Сънищата на този

...
Значение на сънищата в 26 лунен ден Сънищата на този
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 30.11.2021

Значение на сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, тогава имате прекомерно ниско самочувствие.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате гръмотевица, това е предизвестие, че би трябвало да укротите гордостта и суетата. Може да имате сънища, които усъвършенстват настроението. Сънищата могат да се осъществен, изключително цветните.

През деня цялата информация се показва на човек в изкривена форма, тъй че множеството от заключенията, които той прави в този лунен ден са неверни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е належащо: това, което виждате, ще бъде директна индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в съня си в двайсет и шестия лунен ден деянията такива качества като нарцисизъм, лакомия, яд, суетност, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, значи, че сте такива и в действителния живот. Ако сте били прекомерно сериозни към себе си в съня си, би трябвало да мислите за обективността на личната си самопреценка, тъй че да не пречи на разкриването на същинските ви качества в действителния живот.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата са под въздействие на Венера и са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен, със обществения живот. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Сънищата могат да отразяват желанието ви за обич, флирт, съблазняване, да зародят в главата ви подиуми, отразяващи тези дейности. Ако действително имате несподелени усеща, може сънят ви да съдържа отговорът по какъв начин да постъпите.

В съня си може да изпитате съмнения при взимане на решение, при правене на избор или да имате някакви подозрения.

Мрачните сънища в този момент не би трябвало да се одобряват безусловно като неприятно предсказване. В дните на Везни се случва да се сънува призрачен сън единствено в случаите, когато психологичното равновесие на индивида е нарушено по една или друга причина.

В сънищата под Везни може да сънувате неприятните за вас опозиционни персони, за тези, с които общуването или даже мисълта за тях ви предизвиква вътрешно напрежение.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР