Значение на астрологическите знаци на маите: Ch’en (2 януари –

...
Значение на астрологическите знаци на маите: Ch’en (2 януари –
Коментари Харесай

Зодиакът На Древните Маи Е Най-Точният Който Съществува! Вижте Каква Е Истинската Ви Зодия И Какво Ви Чака В Живота!

Значение на астрологическите знаци на маите:

Ch’en (2 януари – 21 януари) Значения: Черна стихия, Черно небе, Луна, Запад, Едно цвете Тълкуване на астрологическия знак: Родените под знака Ch’en са хора обичащи нощта. Те се усещат най-силни в часовете след залез и преди изгрев. Трябва да се заобиколят с тиха сила по това време, с цел да се развият изцяло. Родените под този знак имат натурален афинитет към лунните сили. Добре е да носят Лунен камък, с цел да усилят връзката си с лунните сили. Тяхната съществена посока е Запад, по тази причина когато медитират би трябвало да са обърнати на запад.

Yax (22 януари – 10 февруари) Значение: Венера, Зелена стихия, Юг, Две цветя Тълкуване на астрологическия знак: Родените под знака Yax се схващат добре с хората додени под същия знак. Тяхната планета е Венера, заради което са нежни и любящи по природа. Развиват своите миролюбиви качества и реализират естетика с хората към тях. Да си миротворец по душа е превъзходен подарък в тези смутни времена. Тяхната съществена посока е Юг.

Sac (11 февруари – 2 март) Значение: Бяла стихия, Три цветя, Жаба, Север Тълкуване на астрологическия знак: Родените под знака Sac харесват дневните часове. Най-доброто време за тях е рано заран. Отделят време за размисъл рано заран, тъй като това е времето в което съзнанието е най-отворено. Основната посока на родените под този знак е Север. Жабата е животното, което им дава мощ. Смисълът на жабата е нейната адаптивност и елементарно приспособяване към смяната. Жабите могат да вършат бързи и лесни подскоци от един стадий на съзнанието към различен. Те посрещат доста елементарно измененията настъпващи в живота им. Всъщност смяната е тяхната мощ.

Keh (3 март – 22 март) Значение: Червена стихия, Дървета, Елен, Изток Тълкуване на астрологическия знак: Родените под знака Keh обичат природата и естествения баланс. Те могат да оказват помощ да се възвърне естествения баланс на Земята, като дават персонален образец. Притежават силата на огъня и аленото е доста мощен цвят за тях. Ако прегърнат тази мощна мощ те ще дадат път на огнената си природа. Медитирайки измежду природата ще развият своите естествени сили. Тяхната основна посока е Изток, а животното с което се оприличават е Елен.

Mak (23 март – 11 април) Значение: Затворен, Прикрит, Бога на номер 3 Тълкуване на астрологическия знак: Този астрологически знак е най-слабо разяснен. Поради това хората родени под този знак също остават мистерия. Справят се най-добре, когато не се разкриват изцяло пред другите. Думите, които ги разказват, също се асоциират с нещо прикрито. Могат да разкрият доста житейски секрети, в случай че прекарват повече време, надалеч от другите. Тяхното число е 3, кото се асоциира с божественост, баланс и комплектност.

K’ank’in (12 април – 1 май) Значение: Земя, Куче, Жълто, Подземен свят, Жълто Слънце Тълкуване на астрологическия знак: Родените под знака K’ank’in са хората на земята и слънцето. Имат афинитет както към планетата под краката им, по този начин и към мощните сили на слънцето. Ако медитират на слънчева светлина ще натрупат повече мъдрост. Добре е също да медитират в пещера или най-малко да посетят пещера, с цел да се насладят на спокойствието в утробата на майката Земя. Животното с което се асоциират е кучето и по особено жълтото куче. Кучетата са известни най-много със своята преданост, само че имат и невероятна вътрешна отбрана.

Muwan (2 май – 21 май) Значение: Бухал, Птица вопъл, Бога на облаците и дъжда, Огън Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат афинитет към огъня и водата. Зареждат се с доста сила, изключително по време на гръмотевични стихии, когато огъня и водата се съчетават. Техният скотски тотем е Бухала, прочут измежду Маите с наименованието Птица вопъл. Бухала има доста мощно зрение и може да види истината, прикрита от многото неистини.

Pax (22 май – 12 юни) Значение: Сеитба, Пума, Барабан, Стрела, Пара Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак се асоциират с ягуара. Ягуарите са заемали значимо място в културата на Маите. Те въплъщават водачеството. Тяхната мощ е в това да водят останалите хора. Те са праволинейни като стрелата, постоянни и мощни като барабана. Основният им детайл е парата, която въплъщава земя, огън и вода. Комбинирайки тези три детайла в живота си ще реализиран огромен триумф.

Kayab (11 юни – 30 юни) Значение: Костенурка, Луна, Богиня, Един Бог Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат натурален афинитет към Луната и духовните старания. Те търсят по-дълбок смисъл в ежедневните събития. Животното с което се асоциират е костенурката. Костенурките са преносители на античната мъдрост.

Kumk’u (1 юли – 20 юли) Значение: Зърно, Крокодил, Бога на дъжда и растенията, Тъмнина, Двама господари Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат дуалистичен темперамент. Те виждат ясно „ двете страни на монетата ” и черпят мъдрост от това. Асоциират се с крокодила, който оцелява с помощта на своето самообладание. Крокодилите са едни от влечугите оживели след Мезозойския интервал, когато множеството влечуги и динозаври са изчезнали. Тези хора мъчно одобряват измененията, макар че те се случват на всички места към тях, без да ги засягат.

Wayeb (21 юли – 25 юли) Значение: Петте нещастни дни, Богът на Земята, Липсващите дни, Спектър Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак са един тип изключение от астрологическите знаци на Маите. Периодът на този знак е единствено 5 дни, за разлика от 20-те дни, които имат всички останали знаци. През тези 5 дни Маите знаели, че естествения баланс в природата е обиден. Въпреки това родените под този знак не се асоциират с липса на шанс. Вярва се, че те имат мощна връзка с други светове, разнообразни от физическия свят в който живеем. Имат по-развити екстра сензорни усещания.

Pop (26 юли – 14 август) Значение: Ягуар, Лидер, Вожд, Мека Земя Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак са естествени водачи. Ягуарът и Вождът са ярки знаци на властта в античната просвета на Маите. Тези хора дават посока и визия на близките, като в същото време остават чувствителни към личните си потребности. Те постоянно са в челните редици и повеждат останалите.

Wo (15 август – 3 септември) Значение: Черно небе, Черен ягуар, Черна стихия, Жаба Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат доста общи черти с Che’n и Sak. Връзката им с Che’n е това, че черпят най-вече мъдрост, когато на открито е мрачно, а със Sak е животното, което ги въплъщава – жабата. Жабата елементарно минава от едно равнище на схващане към друго. Тези хора са мистични и търсят на всички места скритата мъдрост.

Sip (4 септември – 23 септември) Значение: Червено небе, Червен съюз, Червена стихия, Елен Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат мощна връзка с огъня и въздуха. Животното с което се асоциират е елена. Еленът е знак на елегантност и дълбока връзка с гората. Тези хора би трябвало да развият силите свързани с достойнство и берекет, с цел да имат повече триумф в живота. Техния главен цвят е аленото.

Sotz (24 септември – 13 октомври) Значение: Прилеп, Риба, Началото на зимата, Два мъха Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак се свързват по едно и също време с прилепа и рибата. Едното животно се движи свободно във въздуха, а другото във водата. Поради това техните детайли са въздух и вода. Прилепът се асоциира с Майката Земя. Той всеки ден се връща в утробата на Земята (пещерата), с цел да си почине. Прилепите са доста чувствителни същества и силите, които се свързват с тях са вътрешен глас, сензитивност и способността да се вижда оттатък илюзията. Рибата въплъщава подсъзнанието и дълбочината. Хората родени под този знак имат по-силна вътрешен глас от останалите.

Sec (14 октомври – 2 ноември) Значение: Земя и Небе Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак са надълбоко свързани с два детайла – Земя и Небе (вятър, въздух). Тези хора за запленени от небето и се интересуват от всичко, което се намира там горе. Въздухът е детайла на психологичните сили, а Земята е детайла на практичността. Комбинацията сред тях дава опция да се открива най-ефективното решение за всяка една обстановка.

Xul (3 ноември – 22 ноември) Значения: Куче със слънчева опашка, Бог на кучетата, Дни на птиците Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак са тясно свързани с кучето. Кучето е доста значимо животно в културата на Маите. Смята се, че то оказва помощ на хората да преминат в идващия си живот, откакто приключат с този. В резултат на това хората родени под този знак са лоялни, мощни и всеотдайни. Имат мощна връзка с отвъдния свят и могат да оказват помощ на близките да се освободят от страха от гибелта.

Yaxk’in (23 ноември – 12 декември) Значение: Ново Слънце, Богът Слънце, Червени облаци, Зелено Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак имат връзка с Бога на Слънцето „ Ah Kin ”. Той обезпечава отбрана против заболяванията, сушата и тъмнината. Характерно за тези хора е, че са естествени лечители, без значение дали става въпрос за действително лекуване или просто за успокояващи думи. Имат един главен минус и това е нерешителността. „ Ah Kin ” е бил прочут с това, че носи подозрения и колебливост. Затова би трябвало да се научат да бъдат малко по-упорити.

Mol (13 декември – 1 януари) Значение: Вода, Събиране на облаци, Свързване, Ягуар Тълкуване на астрологическия знак: Родените под този знак са надълбоко свързани с детайла вода. Смята се, че те провокират дъждовете. Поради това черпят огромна мощ от водата и дъждовете. Животното с което се асоциират е ягуара, който съгласно традициите на Маите въплъщава тайнствеността на шаманите и силата на водачите. Често тези хора се трансформират в духовни водачи, написа настоящо.ком.

Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР