Зловещо криминално посегателство е преживяла Лили Иванова в собствения си

...
Зловещо криминално посегателство е преживяла Лили Иванова в собствения си
Коментари Харесай

Зловещо! Лили вързана и ограбена в дома си от маскирани апаши! Крият случая!

Зловещо престъпно посягане е претърпяла Лили Иванова в личния си дом преди няколко месеца. Естрадната икона е била ограбена в жилището си, а най-ужасяващото било, че крадците са нахълтали в жилището й на столичната улица „ Оборище ” измежду бял ден, до момента в който звездата още е спала, написа „ Уикенд ” от хора от най-близкото й обграждане.

Апашите са проникнали през вратата с съвременно устройство, което отключило жилището за секунди. Те са почнали да тършуват в първокласния дом на Лили сутринта, до момента в който тя още спи. Както е известно, певицата от десетилетия ляга към 3 часа след среднощ и се излежава до обяд в леглото.

Престъпниците нахълтали с маски в жилището и завързали Лили, която била шокирана да види нашествениците. Устата й била залепена с тиксо, а един от нападателите умерено й обяснил да не се съпротивлява, защото няма да й създадат нищо неприятно, ще вземат каквото им е належащо, след което ще я развържат и ще си тръгнат. Попитали ошашавената звезда къде държи парите и полезностите си и откакто не получили отговор, траяли да „ обискират ” жилището с ръкавици.

В последна сметка апашите намерили немалка сума пари, само че по този начин и не е ясно какъв брой тъкмо – съгласно някои източници се касаело за над 100 000 лв., съгласно други парите били доста повече, а трети настояват, че са към 20 бона. Задигнали са и голям брой златни украшения и бижута, някои от които извънредно скъпи. Апашите не взели нито картини, нито икони или едри предмети.

Целият призрачен сън траял не повече от 20 минути. Най-парадоксалното е, че откакто създали удара, крадците усърдно почистили следите си с дезинфектант, макар че били с маски и ръкавици, след което разсипали от раница, която носели със себе си, косми, евентуално събрани от фризьорски салони. Това се прави за да не бъдат засечени следи от тяхната ДНК.

След бруталната акция, Лили Иванова била развързана и апашите си тръгнали по този начин необезпокоявано, както са и проникнали в жилището на ул. „ Оборище ”. Шокираната звезда се окопитила след няколко минути и незабавно позвънила на свои близки, които мигновено извикали полиция.

След ужасяващото прекарване, Лили вдигнала доста кръвното и се наложило да бъде извикан лекар . Певицата даже била настанена в болница, с цел да бъде под лекарско наблюдаване няколко дни. След това отключила страхова невроза и до през днешния ден не съумява изцяло да се възвърне от преживения смут.

Тъй като крадците намерили доста бързо парите, Лили била уверена, че те са пратени в дома й от непосредствен до нея човек, който е наясно с всичко към нея. Такова е било и мнението на служителите на реда, проверяващи случая. Разпитани са най-близките хора до звездата, само че към момента няма съответен обвинен. По предпочитание на изпълнителката на „ Ветрове ” и „ Детелини ”, случая е засекретен и не е оповестен в престъпната хроника. По дръзкото посягане работи Столична дирекция на вътрешните работи. Мнението на служителите на реда е, че акцията е дело на някои от най-изпечените и дръзки крадци в София, защото всичко било осъществено доста професионално, а нарушителите били добре готови.

Наглият обир в личния й дом безусловно сринал певицата. Седмици наред тя била с извънредно разтърсено здраве, разкриват източниците на „ Уикенд ”. В резултат на удара против нея, тя е лимитирала мощно контактите си и към този момент не кани посетители в жилището си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР