Зловещи подробности излязоха наяве около убийството на 32-годишната данъчна инспекторка

...
Зловещи подробности излязоха наяве около убийството на 32-годишната данъчна инспекторка
Коментари Харесай

32-годишната Дора била заклана за €20

Зловещи детайлности излязоха нескрито към убийството на 32-годишната данъчна инспекторка Дора Зеприс, която беше заклана на гробище в гръцката столица Атина.

Младата жена е била убита за 20 евро, а родственици и другари на починалата желаеха да линчуват 58-годишния палач при излизането му от съда, заяви в. „ Български вести “.

Убиецът е наркоман и единственото, което е мислел сега на нападението, е по какъв начин да си набави следващата доза. След закононарушението прескочил оградата на гробището, хвърлил ножа и кървавата си риза в резервоар за отпадък. После взел рейс и стигал до площад „ Омония “, където продал откраднатия телефон в магазин за мобилни апарати. С тези пари си купил дозата. Това е признал персонално той по време на разпита.

Убийството шокира южната ни съседка. Мъжът наръга жертвата си 14 пъти. Тя бе заклана с особена свирепост на гробище в Атина. Дора постоянно посещавала гробището, където се намира гробът на някогашния й избраник.

Убиецът е бил в гробищата, с цел да открадне свещи, лампи и други църковни предмети. След това възнамерявал да ги продаде, с цел да си набави пари за закупуване на опиати. 58-годишният мъж е някогашен пандизчия. Той е лежал в пандиза за владеене на наркотични субстанции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР