Зловеща сцена, завършила със смъртта на новородено бебе, се е

...
Зловеща сцена, завършила със смъртта на новородено бебе, се е
Коментари Харесай

Грозна сцена в Горна Оряховица! Новородено открито мъртво в багажник на кола


Зловеща сцена, приключила със гибелта на новородено бебе, се е разиграла през вчерашния ден в парк в Горна Оряховица. Служители на полицейското ръководство в града са подхванали проверяващи дейности, след сигнал от локалната болница. Това заяви Министерство на вътрешните работи.

Вчера в 18,20 часа в полицейското ръководство е получен сигнал за призната за лекуване 34-годишна жена от същия град. След обзор е открито, че тя е родила същия ден.

От извършените първични дейности по следствието пред хранителен магазин в града е открит брачният партньор на родилката - 34-годишния Х. П., а в багажното поделение на фамилния им автомобил криминалистите се натъкнали на безжизненото тяло на новородено момченце. Според първичната информация дамата е родила в парк в железничарския град, където е открита с изобилен кръвоизлив. На местопроизшествието е осъществен оглед, в наличието на правосъден доктор.

Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница. По случая е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 120 от Наказателен кодекс, под наблюдението на Районна прокуратура - Г. Оряховица. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР