Зловеща находка - намериха мъртъв 80-годишният Ангел Байрактаров, който на

...
Зловеща находка - намериха мъртъв 80-годишният Ангел Байрактаров, който на
Коментари Харесай

Откриха трупа на изчезналия Ангел Байрактаров, дъщеря му вини бивш полицай, който е заплашвал със смърт

Зловеща находка - откриха мъртъв 80-годишният Ангел Байрактаров, който на 19-ти септември изчезна в региона към Пловдив. Последната връзка с мъжа е била в събота към 20,30 ч. край село Моминско, а на идващия ден родственици са разкрили колата му край същото място. Автомобилът е открит празен на отъпкан път, вдясно от основния. В 15 ч. в неделя е подаден сигнал в полицията. Мястото, където е намерено тялото към този момент неведнъж е било претърсвано, само че очевидно не задоволително интензивно.

Дъщерята на Ангел - Настя Байрактарова оповестява, че трупът на татко й е отрит в регион, неведнъж претърсван от доброволци. " Трупът е открит на 11 ден. Към Ангел неведнъж са отправяни закани за гибел от човек, който го е заплашвал неведнъж и против който има подадени стотици тъжби в прокуратурата. Същото лице, преди няколко месеца е нанесло нечовечен побой на Ангел и е заплашило, че ще го унищожи. И най-вероятно е извършил заканата си ", твърди Настя. Разследването продължава, уповавам се истината да спечелва, написа още Настя. 

Малко преди Ангел да изчезне, в региона имало стихия. Настя  се качила на такси и тръгнала да го търси. Спирали на всяка отбивка, викала, само че без резултат. Настя си спомня, че същия ден преди да изчезне, татко й имал препирня със комшия - някогашен служител на реда, с който имали остаряла омраза. „ Ей с тая лопата ще ти разцепя главата, заплашил съседът “, споделя Настя.

Предстои да бъде направена аутопсия, която ще покаже каква е повода за гибелта и основателни ли са съмненията на дъщерята. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР