Зловещ инцидент се разигра в един от европейските грандове –

...
Зловещ инцидент се разигра в един от европейските грандове –
Коментари Харесай

Ужас! Фенове на Спортинг Лисабон биха играчите

Зловещ случай се разигра в един от европейските грандове – португалския Спортинг (Лисабон). Днес към 50 ултраси нападнаха футболистите на клубната база. Почти всички почитатели са били с качулки. Първоначално са почнали да наскърбяват играчите, след което са ги нападнали.

Най-пострадали са вратарят Руи Патрисио и Баст Дост, като на холандския нападател са нанесени рани по главата и това е наложило да му бъде оказана здравна помощ. Нападнати са били треньора Жорже Жезус, помощника му Раул Жозе, както и Уилиам Карвальо, Маркош Акуня и Родриго Баталия, написа "Блиц ".

Спортинг приключи на трето място в шампионата на Португалия, на 10 точки зад първенеца Порто. "Зелено-белите " ще играят край в шампионата за националната купа против Деспортиво Авеш на 20 май. Недоволството на почитателите обаче евентуално идва от обстоятелството, че в последния кръг Спортинг падна от Маритимо с 1:2 и пропусна шанса да се класира за Шампионската лига.

След случая Руи Патрисио и халфът Родриго Баталия съвсем несъмнено ще изискат преустановяване на договорите си с клуба. Клубът излезе с публична позиция, която осъди дейностите на почитателите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР