Злото вече се е случило на предишните избори. Това коментира

...
Злото вече се е случило на предишните избори. Това коментира
Коментари Харесай

Петър Москов: Злото вече се случи на предишните избори

Злото към този момент се е случило на предходните избори.

Това разяснява някогашният здравен министър Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър... към профила в изявление за Българска национална телевизия.

По думите му неприятното се състои в това, че градската реформаторска десница не е показана в Народното събрание.

Той разяснява още, че разцеплението на партиите и говоренето едни против други е оставило Реформаторите отвън Народното събрание, а Българска социалистическа партия - в съпротива.

„ Причините за това са ясни на всички, а то беше разцеплението и желанието едни да са кардинални, други още по-принципни, а трети носителите на самия принцип “, съобщи Москов.

Според него съществува такова нещо като Реформаторски блок. Като Москов подсети, че партията няма да взе участие в усилието през заобиколни пътища Българска социалистическа партия да се трансформира във вероятен сътрудник.

„ Искам да чуя всеки един от критиците и моралните стожери на нацията какво той е правил, тъй като ми омръзна от хора, които се държат обществено като дръжте ме, че веднага, в случай че ми падне да ръководя, да видите какви прелестни неща ще направя. Само че ние се държахме като детска градина, не като тим и търсихме опрощение за какво не може да създадем нещо, а не се стремяхме да го създадем непременно в полза на хората, които са ни избрали “, съобщи представителят на Реформаторския блок.

Според Москов не може да се затварят очите, когато се приказва за обединяване, общи позиции и общи тези.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР