Злосторниците проникнали в смартфона на топ-шпионинаХакери от групата Open Hands,

...
Злосторниците проникнали в смартфона на топ-шпионинаХакери от групата Open Hands,
Коментари Харесай

Хакери откраднаха снимка на зъбите на шефа на „Мосад“

Злосторниците проникнали в смарт телефона на топ-шпионина
Хакери от групата Open Hands, чиято активност е обвързвана с иранското държавно управление, оповестиха за хакване на смарт телефона на шефа на израелското разузнаване “Мосад ” Давид Барнеа. В поддръжка на думите си нападателите разгласиха фотография на хипотетичните зъби на Барнеа, откраднати от смарт телефона му. Това заяви портала РБК, Публикуваните фотоси демонстрират зъби с корони, пломби и кариеси. Предполага се, че фотосите са направени по време на визитата на шефа на “Мосад ” при зъболекаря му.



Публикацията показва, че това не е първият път, когато Open Hands слага Барнеа в неприятна светлина. Същите хакери разгласиха преди месеци други фотоси и видеозаписи от персонален темперамент, принадлежащи на шефа на израелското разузнаване. Сред тях бяха изображения на роднините на Барнеа, негови самолетни билети и фотоси на дома му.

Администрацията на премиера на Израел не отхвърли, че фотосите са зъбите на Барнеа, само че означиха, че са направени от дълго време. Те също по този начин опровергаха изказването на хакерите за хакването на смарт телефона на шефа на “Мосад ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР