Злодеят“ от Предателите“ Пол Гортън призна, че една голяма грешка“

...
Злодеят“ от Предателите“ Пол Гортън призна, че една голяма грешка“
Коментари Харесай

Звездата от „Предателите“ Пол Гортън отговаря на безпокойството, предизвикано от появата му в сериала на BBC

„ Злодеят “ от „ Предателите “ Пол Гортън призна, че една „ огромна неточност “ по време на фотосите на сериала го е предиздвикала да провокира голямо безпокойствие.

Приятелите на звездата от сериала останаха разтревожени за него, защото той изчезна, с цел да снима шоуто на BBC, без да каже на доста хора къде се намира. Говорейки в Good Morning Britain в петък, Пол призна, че мястото му в шоуто провокира безпокойствие дотам, че хората започнаха да се обръщат към колегата му.

След това сътрудникът му трябваше да измисли история за прикритие, защото Пол се провали да измисли самичък подобен, преди да изчезне без дума за три седмици, като единствено дребна група хора знаят, че той е в шоуто. Обсъждайки своята „ огромна неточност “ и паниката, която провокира появяването му в шоуто, Пол се засмя на обстоятелството, че не я е обмислил.

Той сподели на домакините Бен Шепърд и Шарлот Хоукинс: „ Направих огромно също неточност. Не споделих на никого, с изключение на на колегата ми, фамилията ми и работата. Така че вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР