Зле скалъпен сценарий лично срещу мен - така депутатът от

...
Зле скалъпен сценарий лично срещу мен - така депутатът от
Коментари Харесай

Има ли сценарий срещу депутата Кърчев?

Зле скърпен сюжет персонално против мен - по този начин депутатът от ГЕРБ Борис Кърчев разяснява пред публицисти изказванията на Българска социалистическа партия за продажба на негова компания на малоимотно лице.

Атаката идвала от БСП-Казанлък. Продал съм две компании две години преди да стана депутат, обясни той. При първата компания - "КТВ ", дълготрайните активи били продадени преди самата тя да бъде продадена като комерсиално сдружение и е била с доста добра кредитна история. Към момента на договорката не е имало отговорности към страната, безапелационен е Кърчев.

Във втория случай той е продал дяловете си в "Би Би Си кейбъл " на съучастник, по това време също не е имало борчове към Национална агенция за приходите. След това разбирам, че има някаква задлъжнялост на по-късен стадий, която обаче е междуфирмена, а не към Национална агенция за приходите, посочи депутатът.

Според ПрессТВ и двете сдружения са с големи отговорности към други сдружения. След като Кърчев „ решил “ по тази скица казуса си като предприемач през 2015 и 2016г., като народен представител в края на 2017 година дал своя вот „ за “ поправките в Търговския закон, с които се стопира порочната процедура да се трансферират компании на малоимотни жители.

Народният представител от старозагорски район пропусна да признае пред медиите, че преди да излезе през октомври 2015 г.от „ Би Би Си Кейбъл “ ООД през август на същата година против него като съуправител на компанията към този момент има публикуван изпълнителен лист за 135 000 лв. в интерес на казанлъшка компания. След година – през август 2016 година против „ Би Би Си Кейбъл “ ЕООД има публикуван втори изпълнителен лист за 600 000 лв. в интерес на софийска рекламна организация. На 29 декември 2017 година „ Би Би Си Кейбъл “ ЕООД е трансферирана на малоимотния Динко Динев от старозагорското село Християново. Година по-рано на 1 септември 2016 година отново на Динко самият Кърчев продава „ КТВ “ ООД, въпреки да твърди, че не го познава. Вероятно не са се засекли пред нотариуса по време на процедурата по прехвърлянето? Кърчев е управлявал компаниите, занимаващи се с построяването и поддържането на кабелни мрежи, осигуряващи ефирен и интернет сигнал на клиенти. Към момента и „ Би Би Си Кейбъл “ и „ КТВ “ дължат пари на няколко малките екрани, на които не са се издължили за правото да ги излъчват. Сред тях са и Народоосвободителна въстаническа армия телевизия и бТВ. За да си вземат парите двете национални малките екрани водят каузи. Фирмите в този момент обаче са благосъстоятелност на малоимотния Динко Динев, настояват от ПрессТВ.

Според следствие на екипа на ПрессТВ, Кърчев си е разрешил да нахлуе и да прокара незаконно и нелегално кабели до две старозагорски села в трасе, благосъстоятелност на страната, което е обект на националната сигурност. Трасето е стратегически обект, построено за потребностите на електронното държавно управление.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР