Златото скача с около 13 лв. от Пловдив до София.

...
Златото скача с около 13 лв. от Пловдив до София.
Коментари Харесай

Златото поскъпва с 13 лв. от Пловдив до София

Златото скача с към 13 лева от Пловдив до София. Разликата в цената от столицата до Града под тепетата е за
едни и същи кюлчета
и капиталови монети, сподели изследване на „ Телеграф “.

Това кара доста хора с капиталови цели да купуват благородния метал от единия град и по-късно,
в случай че решат да го продадат,
да не е през същата компания, а през друга, в друг град, тъй като парите, които ще получат, ще са повече, обясниха специалисти.

Най-голям сега е ползата към разнообразни златни монети. Сред хитовите оферти е паричка 20 френски франка Мариана.

Ако желаете да я купите от Пловдив, би трябвало да платите за нея 689 лева Във компаниите за капиталово злато с офиси в София цените вървят към 701 лева – 702 лева, най-евтината оферта за
същата златна монета е 688,71 лева
Стандартизирани и оторизирани от самия Наполеон Бонапарт, 20 франка е най-ценената и търсена златна монета на Франция, изясняват фирмите, които ги продават.

На лицевата страна на монетaта е изобразен портретът на Мариана, който за французите значи знак на свободата и разсъдъка.

По-скъпо излизат златните плочки от по 20 грама. Кюлче, създадено от най-голямата рафинерия за благородни метали в Швейцария, е с цена 2372 лева в София, а назад може да ви бъде изкупено за 2314 лева в София.

За съпоставяне в Града под тепетата същото парче 20-грамово злато може да се откри на стойност от 2363 лева, в случай че желаете да го купите и 2311 лева, в случай че по-късно решите да го продадете.
Търсени в последно време са и сечените
златни кюлчета, като за 50х1 грам ще би трябвало да платите към 5987 лева

Става дума за новаторски артикул, който се състои от 50 сечени еднограмови златни кюлчета, всяко с непорочност на златото от 99,99%.

Може да се запази като цялостен златен лист с общо тегло 50 грама, или да се раздели на обособените еднограмови златни кюлчета, подобаващи и за подарък, изясняват търговците.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР