Златото поевтинява незначително, тъй като участниците на пазара са в

...
Златото поевтинява незначително, тъй като участниците на пазара са в
Коментари Харесай

Златото поевтинява незначително


Златото поевтинява нищожно, защото участниците на пазара са в очакване на издание на протокола от последното съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати, излиза наяве от данните от търговията.

Цената на декемврийския фючърс за златото на борсата в Ню Йорк (Comex) се намали с 0,89 $ – до 1280,9 $ за тройунция. Стойността на декемврийския фючърс за среброто обаче се усили с,013 % - до 16,98 $ за унция.

Играчите на пазара чакат по-късно през днешния ден да бъде оповестен протокола от ноемврийското съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати. Те се надяват, че в документа ще открият задоволително информация за на по-нататъшните проекти на регулатора във връзка с паричната политика. Както чакаха и анализаторите, на ноемврийското съвещание, Федералният запас резервира проектите си за рента на годишно равнище от 1-1,25 %.

Златото е сензитивно към повишение на лихвените равнища, защото това води до повишаване на американската валута, което от своя страна се отразява на търгуваният в долари драгоценен метал и прави търсенето му по-слабо от страна на вложителите, притежаващи непозната валута.
Върху динамичността на курса на $ от своя страна може да окаже въздействие статистиката от Съединени американски щати. В сряда се чака да бъдат оповестени данните за безработицата страната и настроенията на потребителите.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР