Златото може да е най-старият инвестиционен продукт на земята. Днес

...
Златото може да е най-старият инвестиционен продукт на земята. Днес
Коментари Харесай

3 причини да купувате злато за децата си

Златото може да е най-старият капиталов артикул на земята. Днес златото нормално се преглежда като инвестиция за по-възрастните хора, само че вложението в злато може да бъде добър избор и за по-младите хора – и това важи даже за децата.

Купуването на злато за вашите деца в този момент може да бъде добра концепция, в случай че желаете да започнете да изграждате тяхното благосъстояние, преди да влязат в света на възрастните. И в случай че желаете да започнете, има доста способи да го извършите — и доста аргументи да го извършите.

Разгледайте своите благоприятни условия за вложение в злато онлайн тук.

3 аргументи да купувайте злато за децата си

Ето няколко аргументи, заради които има смисъл да инвестирате в този доблестен метал за децата си:

Златото защищава от инфлация

Въпреки че неотдавнашните проблеми с инфлацията се усъвършенстваха — в последния отчет инфлацията беше малко над 3% на годишна база — тя доближи своя връх от над 9% през юни 2022 година Ако през това време сте вложили пари в спестовна сметка, вие в действителност губехте покупателна дарба, тъй като лихвените проценти не бяха в крайник с инфлацията.

Не можете да предвидите каква ще бъде инфлацията в хода на живота на вашето дете, само че възможностите са, че ще има моменти когато е висок или даже изпреварва % на спестявания, който може да спечелите от банка. Но цената на златото има наклонност да се наблюдава дружно с инфлацията и от своя страна може да работи за хеджиране против тези типове загуби.

Започнете пътуването си за вложение в злато през днешния ден.

Златото има присъща стойност

Много хора отварят капиталови сметки за децата си, като влагат парите в акции, облигации или взаимни фондове. Това не е неприятна концепция, само че има характерен риск, когато инвестирате на пазара. Ако решите да инвестирате в една компания, постоянно има късмет тя да се срине, оставяйки акциите безполезни.

И даже в случай че инвестирате в обхващащ пазара индексиран съвместен фонд, в случай че децата ви желаят да осребрят сметката си, те може да бъдат принудени да го създадат при спад на пазара, според от времето. < /p>

Златото, въпреки това, има присъща стойност. Дори в случай че пазарът е в ужас, има възможност златото да резервира цената си. Купувайки злато за вашите деца, вие всъщност им гарантирате актив с най-малко някаква парична стойност.

Инвестирането в злато има варианти

Може да сте малко загрижени по отношение на закупуването на златни кюлчета и монети, даже и да сте уверени, че златото е добра инвестиция за вашите деца, защото този вид инвестиция е обвързвана със съображения за предпазване и сигурност. Има обаче доста други благоприятни условия за вложение в злато, които да обмислите, като златни ресурси и IRA за злато, и по-специално златни ETF.

„ Вие купувате акции на минни компании, които могат да бъдат продадени за минути на в края на всеки ден, в случай че желаете. Едни и същи акции могат да се обменят вътрешно за софтуерни акции, акции за недвижими парцели, акции за напредък или стойност, както задгранични, по този начин и локални. Мисля, че това е най-хубавият метод за закупуване на злато както за деца, по този начин и за възрастни, " споделя Марк Чарнет, сертифициран финансов плановик и създател и основен изпълнителен шеф на American Prosperity Group.

Акциите на ETF в злато могат да бъдат продадени когато и да е, предлагайки съвсем мигновена ликвидност, в случай че е належащо.

В последна сметка

Родителите желаят да настроят децата си за триумф. Инвестирането в злато в този момент - без значение дали купувате златни кюлчета и монети или инвестирате в златен ETF - може да помогне да сте сигурни, че вашите деца могат да дадат най-хубавото от себе си като възрастни.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР