Златото е от значение и Русия просто предупреди САЩ, че

...
Златото е от значение и Русия просто предупреди САЩ, че
Коментари Харесай

Русия към Вашингтон: Конфискуването на златния ни резерв ще бъде „обявяване на финансова война”

Златото е от голяма важност и Русия просто предизвести Съединени американски щати, че даже единствено мисълта за отнемането му би граничело с финансов тероризъм



Бележка: Русия беше заета да „ натрупа " в последните години

Изненадващо и ненадейно, изглеждащо като че ли пристигнало от нищото беше предизвестието на съветския финансов министър Антон Силуанов към Вашингтон, предава RT.

„ Дори и единствено да си помислите да „ арестувате " златните и валутните ни запаси, това би било финансов тероризъм ", сподели Силуанов.

Коментарът пристигна в отговор на ескалацията на глобите, наложени от Съединени американски щати и Европейски Съюз, които в последна сметка биха могли да повлияят на златния запас на Русия.

„ Ако глобите включват замразяването на непознати сметки в централната банка, това би било еднакво на оповестяването на „ финансова война " против РФ ", сподели Силуанов и добави, че въпреки всичко счита този сюжети за малко евентуален.

Според Силуанов бюджетът взема поради риска от дефицит на приходи. Бюджетът се основава на цените на петрола от 40 $ за барел.

Бюджетът разполага с „ граници на сигурност " при ограничавания и наказания. Освен това включва и загуби, породени от евентуална възбрана за вложение в съветски държавни облигации за задгранични фондове. Понастоящем Министерството на финансите на Съединени американски щати преглежда сходни наказания.

„ Ако нямахме „ граници на сигурност ", това би могло да ни уязви. И тогава така наречен ни другари биха споделили - в случай че желаете да получите помощ от Международния валутен фонд ще би трябвало да извършите това и това ", изясни Силуанов.

През юни Ройтерс заяви, че скоро след обединяването на Крим с Русия Централната банка на Русия твърди, че е изтеглила към 115 милиарда $ от Федералния запас в Ню Йорк. След към две седмици съветските представители оповестиха, че са върнали множеството от парите си назад в своите сметки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР