Златомир Загорчич иска подобрение в играта и резултатите на Славия

...
Златомир Загорчич иска подобрение в играта и резултатите на Славия
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Желанието ми е момчетата да играят все по-добре

Златомир Загорчич желае усъвършенстване в играта и резултатите на Славия през втората част от сезона.

Старши треньорът на “белите ” приказва пред медиите преди първата подготовка на тима през 2023 година.

Специалистът призна за интерес към вратаря Светослав Вуцов, като се надява и на класиране за европейските клубни шампионати.

“Надяваме се да се подготвим добре в Турция и да няма травми. Дано новите момчета ни оказват помощ да имаме по-добри резултати спрямо есенния полусезон. Пожелавам здраве и положителни игри на тима. Разчитаме доста и на младите от нашата школа. Селекцията в никакъв случай не завършва. Взехме хора, от които имаме потребност – най-вече в отбрана, само че и в нахлуване. Дано ни оказват помощ да създадем по-добри игри и по-добри резултати. Ако успеем да се класираме за евротурнирите, ще бъде идеално за тима. Не желая да въвеждам напрежение, желанието ми е момчетата да играят добре ”, съобщи Загорчич пред кореспонденти.

Бившият национал на България приказва бъдещето пред младия вратар на “белите ” Светослав Вуцов, както и за ветерана Георги Петков.

“Има интерес към Вуцов, както и към други наши футболисти, само че би трябвало да питате управлението по тези въпроси. Петков може да продължи да оказва помощ на тима. Имаме потребност от него в съблекалнята. Само да е здрав ”, сподели още Загорчич.

Юношите на клуба Борис Димитров, Валентин Петров, Роберто Илиев и Чунг Нгуен-до също ще упражняват в първия състав на Славия.

В неделя към тима ще се причислят Дарко Тасевски и новото попълнение Велко Йеленкович.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР