Златомир Иванов – Златко Баретата, е пресен собственик на тузарска

...
Златомир Иванов – Златко Баретата, е пресен собственик на тузарска
Коментари Харесай

Скри Шапката На Всички! Златко Баретата Изсипа Милион И Заби Всички В Земята С Новата Си Придобивка!

Златомир Иванов – Златко Баретата, е свеж притежател на тузарска къща в курортното градче Банско – написа в. „ Уикенд “.

Съвсем неотдавна някогашния командос е броил сумата от 1 милион лв. за влиятелна къща с голям двор в планинското градче, която е била благосъстоятелност на шефа на пицариите „ Виктория “ Георги Илиев. Новопридобитото имение ще приютява през уикендите и празниците цялото му семейство, като сега тече главен ремонт на позапустялата в последните години къща – разбра кореспондент на изданието.

Златко Баретата е купил имението по съвет на лекарите, които са му предложили да прекарва повече време във високопланински региони и на чист въздух. Златко Баретата пострада тежко при несполучлив опит за ликвидиране пред Съдебната палата през февруари 2013 година. Тогава незнаен убиец засипа с дъжд от патрони босът, който оцеля по знамение, само че бе тежко ранен слабините и в краката си. В идващите години Иванов претърпя серия от интервенции и през днешния ден здравословното му положение е забележително на фона на случилото му се.
Златко Баретата е разпален алпинист и скиор, само че за негово страдание към този момент не може да се спуска по пистите, както правеше преди атентата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР