Златоград. ГЕРБ владеят повечето институции, хората още се страхуват. Когато

...
Златоград. ГЕРБ владеят повечето институции, хората още се страхуват. Когато
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева: Ако БСП спечели тези избори, ГЕРБ си отиват

Златоград. „ ГЕРБ владеят множеството институции, хората още се опасяват. Когато ГЕРБ паднат, ще получим цялата картинка – за какво губим по 11 милиарда евро всяка година. Ако Българска социалистическа партия завоюва тези избори, ГЕРБ си отиват ”. Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " за евроизборите Елена Йончева по време на среща с обществеността в Златоград, оповестиха от пресцентъра на " Българска социалистическа партия за България " . „ Излезте и гласувайте – няма значение за кого, значимо е да се гласоподава ”, прикани Йончева. „ ГЕРБ са машина за неистини ”, добави още тя.
По време на срещата бяха сложени въпроси от локален темперамент – за ръководството на термалната вода, подготовката на кинезитерапевти и вероятността за икономическо развиване на града, което не е било подсигурено от ръководството на ГЕРБ.
В град Неделино Елена Йончева съобщи: „ 7 милиарда и 400 милиона Брюксел дава за селско стопанство. 70 % от тези средства са отишли в по-малко от 100 стопанства, а има 90 хиляди регистрирани аграрни производители. И не опозицията дава тези числа, а Брюксел ”. Тя уточни тъжната наклонност, съгласно която една десета от българските села са или безлюдни, или са с население под 10 поданици – по думите ѝ тази наклонност се задълбочава.
„ 12 години сме членове на Европейски Съюз, усещате ли Европейски Съюз в домовете си? Колко души са напуснали Неделино, повече от една трета – и огромна част от тях желаят да се върнат. Трябва да има гражданска война в приходите, с цел да върнем будните хора в България ”, заключи тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР