Златното момиче Боряна Калейн си подари романтична ваканция в Италия

...
Златното момиче Боряна Калейн си подари романтична ваканция в Италия
Коментари Харесай

Заслужена почивка: Златното ни момиче е на ваканция

Златното момиче Боряна Калейн си подари сантиментална почивка в Италия след спечелването на безспорната европейска купа. Гимнастичката избра юга за почивката си. Грацията се отдаде на релакс в Пулия. Калейн беше в дребното градче Полиняно а Маре, което е покрай Бари. То се намира на брега на Адриатическо море. Разполага с живописни плажове, сгушени сред скали. Освен това впечатлява с историческия център и останките от римско време. Сред последните е мостът на Виа Траяна. Калейн не пропусна да посети и Бари.

Боряна е почивала с приятеля си, който държи надалеч от публичното внимание. За него се знае извънредно малко. Известно е само, че се споделя Георги Тодоров и е с гимнастичката от три години.

" Запознахме се в залата, той стартира работа като кинезитерапевт с по-малките. Не беше обич от пръв взор. На едно съревнование ми загатна какви усеща изпитва, а аз се изплаших и се скрих по детски. Първоначално не знаех какво да направя. Връзката ми с него ме промени, пораснах. Той е доста зрял за годините си, а аз станах по-отговорен човек ", е единственото, което Боряна е споделяла за обичания си, написа " България Днес ".

Двамата не качват и фотоси дружно в обществените мрежи. Предпочитат да пазят връзките единствено за себе си.

Калейн стана първата безспорна европейска шампионка на България в художествената гимнастика от 29 години насам. За последно преди нея с купата от шампионат на Стария континент се окичи Мария Петрова. Това се случи през 1994 година в Солун. Сега Боряна бе над всички на шампионата в Баку. Там бронзът отиде при друга българка - Стилияна Николова.

Веднага след края на ваканцията от една седмица Калейн и съотборничките й от националния тим още веднъж са в залата. Те към този момент са на обичайния си лагер в " Спортпалас " край Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР