„Златният пръст“ на Борисов гордо посочваше всеки един от младежите,

...
„Златният пръст“ на Борисов гордо посочваше всеки един от младежите,
Коментари Харесай

Експремиерът се фука с бойковата младеж: Ще им покажем на изборите!

„ Златният пръст “ на Борисов гордо посочваше всеки един от младежите, като им заповядваше да се показват и да споделят какъв брой велики каузи е направила ГЕРБ през последните години. Един юноша показа, че всякога, мислейки си за автомагистрали и то сполучливо издигнати, се сеща за гербаджийците.

„ Откъде накъде ще ме изчегъртват, от кое място накъде ще ми споделят, че съм калинка “, сподели разярено млад деятел.

Според експремиера всички дейности, подхванати против него и партията му през последните дни и месеци, били единствено и само за всяване на боязън.

„ Еднолична власт тъкмо като 44-та година, 1 човек взема решение, кое е добре, кое е зле. ГЕРБ са си свършили добре работата “, отсече той.

„ Страхът ще го усетят доста скоро хората. Радев не е прав. ГЕРБ остави цялостна хазна. Финансовият министър сподели, че има задоволително пари. Кой лъже? Има ли пари, няма ли пари, 50-те лв. за пенсионери са останали, всичко което ГЕРБ са създали е останало “, съобщи гордо Борисов, като че ли той е разкрил топлата вода.

Учудващо, експремиерът призна, че са позволени неточности. Било човешко: „ Властта не води постоянно до купа, загубите са по-важни от успехите. Бях сигурен, ще се развият по този начин нещата както през днешния ден, грешките, които направихме доведоха до най-отрезвителния интервал. “

В коментар за подслушването, Борисов прикани да се потвърди дали то е действително или не: „ 82, 50, 150 -щом знаят броя, дано я кажат. Става 1 седмица единствено четем „ шпионски кавги “. Е, да излязат и да кажат, това е класифицирана информация, това не, кой подслушван, кой не. “

„ Те нямат граница. Които и да са на власт, все ще намерят някакъв недостатък. Няма семейство, няма къща, няма уязвимост – идеално нещо няма, ходил с шарени чорапи и за това го отстраняваме. Само преди няколко дни 29 дипломати и с публична декларация и е подкрепил дейностите на съветските шпиони и са отнети правата да са в България, откри нещо и кажи “, добави той по отношение на отнетото право на Бойко Рашков до достъпа до класифицирана информация.

Борисов приключи, че при настъпването му на власт, доста известен европейски политик, го е попитал за какво все в България се караме за всичко. По негови думи това се случва, тъй като всякога, в който ГЕРб са имали партийно заседание, „ другите “ са ги заобикаляли преднамерено.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР