Златните момичета от ансамбъла на България занесоха медалите си от

...
Златните момичета от ансамбъла на България занесоха медалите си от
Коментари Харесай

Златните момичета занесоха медалите при Ванга

Златните девойки от ансамбъла на България занесоха медалите си от Токио при Ванга. Няколко дни след завръщането си от Олимпиадата гимнастичките посетиха Рупите.

Те дойдоха в комплекса, където са домът и гробът на пророчицата, с медалите на гърди. Заедно с тях бяха и треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска. Придружаваха ги и двама от приятелите на грациите - Дейвид Хъдълстоун на Ерика Зафирова и Мартин Стоянов на Лаура Траатс. Всички те минаха през църквата в комплекса. След това направиха обичайните фотоси пред големия каменен кръст, който се свързва с благоденствие. Той е изработен от фондация " Ванга " през 2009 година по повеля на пророчицата в памет на починалите от вулкана Кожух.

Не е изненадващо, че първото място в България, което златните девойки посетиха след завръщането си, е точно Рупите. Дни преди да заминат за Япония, грациите също бяха на духовното място. Молитвата на състезателките към пророчицата даде резултат и те стъпиха на върха. Сега занесоха медалите си на мястото, което ги зареди за триумфа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР