Златните маратонки са на цена от 399 долара Бившият президент

...
Златните маратонки са на цена от 399 долара Бившият президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп пусна собствена марка обувки

" Златните " маратонки са на цена от 399 $
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп пусна своя лична линия обувки с марката Trump на Sneaker Con Philadelphia - конгрес, известно събитие измежду колекционерите и просто за почитателите на маратонките, който се организира във Филаделфия в събота, 17 февруари 2024 година, оповестиха международните организации.

Появата му беше посрещната със мощни освирквания, както и възгласи, откакто той показа чифт златни обувки, продавани онлайн за 399 $, заяви Би Би Си ().

Ходът си Тръмп направи единствено ден, откакто арбитър му нареди да заплати близо 355 милиона долара на щата Ню Йорк за това, че е излъгал за цената на парцелите си. Измамите били осъществявани посредством империята за недвижими парцели " Тръмп организейшън ".

Съдебното решение е съпроводено от тригодишна възбрана за някогашния президент на Съединени американски щати да ръководи какъвто и да е бизнес в щата Ню Йорк.

АП заяви, че Тръмп е извел на сцената на Sneaker Con една от своите поддръжнички по време на събитието - Дона Бернхард от Адамстаун, щата Пенсилвания.

Очаква се Доналд Тръмп да бъде претендентът на републиканците на президентските избори в Съединени американски щати през ноември.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР