Златната рибка на чалгата - Камелия днес чукна 52 лазарника

...
Златната рибка на чалгата - Камелия днес чукна 52 лазарника
Коментари Харесай

Камелия е в шок: След повече от 20 години, Цветин поиска от нея това, от което се боеше!

Златната рибка на чалгата - Камелия през днешния ден чукна 52 лазарника (жива и здрава да е!). Тя ще отпразнува рождения си ден в стеснен кръг и несъмнено, компактно до мъжа на живота си - Цветин. Не знаем какво е намислил да й подари той, само че това, което е изискал от нея преди дни, още държи влага на певицата.

Знаем, че Цветин е много по-млад от Камелия, а двамата са дружно повече от две десетилетия. Ками няма деца и явно се е примирила, че не може да има. Цветин обаче няма проблеми с размножаването и макар че до неотдавна се кълнеше, че му е задоволително да е с Камелия, очевидно към този момент не е тъкмо по този начин.

Близки до певицата разкриха, че Цветин дълго е обмислял това решение, преди да й го заяви, само че тъкмо преди Нова година е сюрпризирал половинката си с желанието да си осиновят дете. Да, то ще е непознато дете, само че те ще го отгледат и ще му дадат образование и обич.

На пръв взор в това неприятно няма, само че Камелия не желала да рискува с непознато отроче (а и в случай че беше навита на тази концепция, до момента сама да я е предложила). Тя се бояла най-много от риска детето да носи непознати и неприятни гени, както и да се трансформира даже в нарушител някой ден.

Какво ще решат двамата и дали ще реализиран единогласие, ще узнаем занапред.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР