Златната есен е тук, а с нея и по-хладното време,

...
Златната есен е тук, а с нея и по-хладното време,
Коментари Харесай

Дамски шапки за есента: Модерни и топли решения за жените

Златната есен е тук, а с нея и по-хладното време, което провокира да извадите от дрешника си по-топли облекла и подобаващи аксесоари към тях. Наред с обичаните си шалове, не забравяйте да се подготвите за този хубав сезон и с подобаващи шапки. С тях, печелите спомагателна топлота, само че и красива визия. Ето кои са топ моделите дамски шапки на есен 2023 съгласно стилните специалисти.
Прочетете още
Страхотните плетени дамски шапки и федора моделите още веднъж са тук.



Топли, меки, закачливи и толкоз симпатични, плетените дамски шапки още веднъж надничат от витрините на обичаните дизайнери. И нищо чудно - те са в толкоз доста цветове и дизайни, измежду които всяка дама може да открие своите, отиват на всички и оферират супер комфорт в студеното време. С сходна шапка - с или без помпон, получавате освен готина визия, само че обезпечена топлота, а това е неустоима оферта, която печели от ден на ден и повече женски сърца. Последните години, класическите модели допълват вариации с дуо помпони, като при някои модели те могат да се смъкват, с цел да получите още визии от единствено една шапка. Супер настоящи са и дамските филцови шапки вид федора. Красивата им външна страна е доста изтънчена, женствена и елегантна и прибавя жанр и класа към всяко облекло. Изберете модел в ръждивочервено или пък бежово и изградете впечатляваща стилна визия.

Дамски шапки вид bucket и барети

Готините модели дамска бъкет шапка с ниска външна страна и градски лъчение са настоящи и този сезон. Разбира се, за разлика от летните си вариации, този път е добре да изберете по-плътен модел, който ще ви даде повече отбрана против капризите на времето. Можете да се спрете на първокласен модел в есенни цветове, подплатен със сатен или пък наедрял модел от пухкава, топла, мека материя. Комбинирайте с подобаваща чанта в същата тоналност и красиви бижута в златно и превземете есенните улици със жанр. Баретите от своя страна, както постоянно имат своето място на стилната сцена. Красиви и женствени, те придават един доста характерен грациозен и типичен външен тип, въодушевен от дамите във Франция, известни с шикозната си и премерена визия и класните блестящи хубавици на близкото минало като Одри Хепбърн. Изберете модел в цвят, който ви подхожда и носете с усмивка и самочувствие. С черното, няма по какъв начин да сбъркате и ще комбинирате елементарно с доста обичани визии. Достатъчно е да приготвите обичаните си боти в този цвят и можете да оформите цяла палитра разнородни аутфити.

Баскетболна шапка и дамско боне с козирка

По-хладното време не значи, че ще се лишите от обичани страхотни безгрижни модели дамска шапка, като най-култовия модел с козирка - бейзболната шапка. Напротив! Достатъчно е да подберете страховит дизайн, направен от по-плътна материя, с цел да може освен да ви краси, само че и да ви топли и сте подготвени за есенни подвизи. Актуални са решенията с каре в меки бежови тонове, които са в звук с най-типичните за този сезон цветове. Добавят щипка стрийт лъчение към визията ви и са доста съвременни и занимателни. Кепето с козирка, също е на мода и този сезон. Този вид страхотни шапки са доста закачливи и съвременни и се носят от ден на ден от стилните дами по света. Присъствието им в сбирките на огромните дизайнери е все по-голямо. Изберете модел в меко зелено, синьо или черно, комбинирайте с обичано уместно облекло и се насладете на елегантни аутфити.

Открийте цяла палитра съвременни, стилни, настоящи. Нека аксесоарите работят за вашия комфорт и отлична визия и през есента. Не правете взаимни отстъпки с удобството и стилното си лъчение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР