„Златна прегръдка” между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на

...
„Златна прегръдка” между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на
Коментари Харесай

Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой

„ Златна прегръдка” сред ГЕРБ и националистите няма, а представителите на „ Обединени патриоти” във властта са сполучливи и по тази причина на този стадий нападателната политика от предишното би трябвало да остане на назад във времето - това стана ясно още от думите на водача на „ Атака” и ръководител на ПГ на Патриотите пред bTV тази заран.

Той се надява съюзът да издържи цялостен мандат, какъвто досега ГЕРБ нямат след премиерските оставки през 2013 година и 2016 година

Нито една спънка няма от европейските сътрудници за присъединяване на Патриотите във властта. То демонстрира непоклатимост, легитимира нашите партии и ще ги легитимира още по-добре като представители на консервативната политическа среда по време на председателството”, съобщи още Сидеров във връзка апелите на Движение за права и свободи за "демонтиране " на националистите от властта.

Той посочи, че „ Атака” няма партийни назначения и политическата мощ е гласувала доверие на специалисти.

На въпрос по какъв начин въпреки всичко се усеща един националист във властта, той отговори:

„ Като човек, който действително може да свърши нещо – мога да лобирам нещо да стане през някой министър ”.

На коментара, че е много умиротворен в думите и дейностите си, водачът на "Атака " отново отвърна:

„ Моята позиция, моята роля сега е такава. Председател съм на „ Обединени патриоти” в Народното събрание, би трябвало да съгласувам три партии”.

Сидеров означи, че „ животът е най-големият сценарист и режисьор” и в този момент поддържа връзка умерено с артиста Евгени Будинов (междувременно станал народен представител от ГЕРБ), с който влезе в конфликт пред НАТФИЗ преди години.

Сидеров похвали две от огромните начинания на ГЕРБ – за проверката на приватизацията и за активизиране във външната политика.

Според него множеството българи желаят инспекции на раздържавяванията:

„ Знам, че е мъчно да се направи този прочит. Смятам, че е належащо. Какъв ще е резултатът не можем да кажем, ще е доста идеалистично да има цялостна справедливост”.

Експерти видяха в поръчките за проверка инструмент за политическа кавга с съответни лица от бизнеса. Сидеров разяснява, че е необичайно, че Българска социалистическа партия бяга от тематиката и не желае да поддържа конституционните промени.

От думите му стана ясно, че приема доста добре присъединяване на премиера Бойко Борисов в танца със саби в Саудитска Арабия:

„ В момента България е неповторима като страна, тъй като е добре призната от разнообразни направления на света. Бойко Борисов организира една уравновесена и доста добре премерена политика”.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР