“Златна прегръдка между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на

...
“Златна прегръдка между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ако не се свалим сами от власт - няма кой


“Златна прегръдка " сред ГЕРБ и националистите няма, а представителите на " Обединени патриоти " във властта са сполучливи и по тази причина на този стадий нападателната политика от предишното би трябвало да остане на назад във времето. Това стана ясно от думите на водача на " Атака " и ръководител на Обединените патриоти в Народното събрание Волен Сидеров пред бТВ.

Той се надява съюзът да издържи цялостен мандат: " Премиерът Борисов не би трябвало да дава оставка без консултиране с нас като съдружни сътрудници. Ако ние не се свалим, няма кой ". До момента ГЕРБ нямат цялостен мандат във властта след премиерските оставки през 2013 година и 2016 година

" Нито една спънка няма от европейските сътрудници за присъединяване на Патриотите във властта. Участието на " Обединени патриоти " във властта демонстрира непоклатимост, легитимира нашите партии и ще ги легитимира още по-добре като представители на консервативната политическа среда по време на председателството ", съобщи Сидеров.

Той съобщи, че " Атака " няма партийни назначения и политическата мощ е гласувала доверие на специалисти. На въпрос по какъв начин се усеща един националист във властта, Сидеров отговори: " Като човек, който действително може да свърши нещо – мога да лобирам нещо да стане през някой министър ".

На коментара, че е много умиротворен в думите и дейностите си, националистът отговори: " Моята позиция, моята роля сега е такава. Председател съм на " Обединени патриоти " в Народното събрание, би трябвало да съгласувам три партии ". Сидеров означи, че " животът е най-големият сценарист и режисьор " и в този момент поддържа връзка умерено с артиста Евгени Будинов (междувременно станал народен представител от ГЕРБ), с който влезе в конфликт пред НАТФИЗ преди години.

Волен Сидеров похвали две от огромните начинания на ГЕРБ – за проверката на приватизацията и за активизиране във външната политика.

Според него множеството българи желаят инспекции на раздържавяванията: " Знам, че е мъчно да се направи този прочит. Смятам, че е належащо. Какъв ще е резултатът не можем да кажем, ще е доста идеалистично да има цялостна правдивост ". Експерти видяха в поръчките за проверка инструмент за политическа кавга с съответни лица от бизнеса. Сидеров разяснява, че е необичайно, че Българска социалистическа партия бяга от тематиката и не желае да поддържа конституционните промени.

Той приема доста добре присъединяване на премиера Бойко Борисов в танца със саби в Саудитска Арабия: " В момента България е неповторима като страна, тъй като е добре призната от разнообразни направления на света. Бойко Борисов организира една уравновесена и доста добре премерена политика ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР