Златко Живков e бил в най-южния щат на САЩ по

...
Златко Живков e бил в най-южния щат на САЩ по
Коментари Харесай

Златко Живков оцеля след урагана Ирма при посещението си във Флорида

Златко Живков e бил в най-южния щат на Съединени американски щати по време на урагана "Ирма ". Той отпътува за Тампа, с цел да участва на дипломирането на сина си Орлин, който приключи музикално продуценство.
„ Бях във Флорида, тъй като всеки татко би трябвало да бъде до сина си, когато се дипломира. Видях с очите си бедствието "Ирма " и по какъв начин хората съблюдават разпоредбите.Само за 24 часа се изтеглиха 6 милиона души. Не попаднах в окото на бурята, тъй като бях в северозападния град Пенсакола, а там Ирма към този момент беше със силата на тропическа буря”, описа Живков.
Докато бил там кметът Златко Живков звънял на Джулия Робъртс, с цел да взе участие във възобновяване на Флорида след урагана "Ирма ". Всички звезди на Холивуд са приемали позвънявания в часовете след прекосяването на Ирма. Те били събрани в голям колцентър, а всяко повикване коствало 25 $.
„ Избрах номера на Джулия Робъртс. Исках да приказвам тъкмо с нея и по този начин да оказа помощ на Флорида. Не успяхме да се чуем, само че дадох лептата си за отнесения от Ирма щат”, сподели кметът на Монтана.
След някоколкратно отсрочване на полети, кметът Живков се прибра в регионалния град в събота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР