Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата

...
Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата
Коментари Харесай

Джизъса проплака: Златка Райкова му изхвърлила гоблените на Христос


Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че посреща един друг рожден ден тази година. Русата плеймейтка е бременна с втория си правоприемник, който ще роди пред пролетта. Райкова несъмнено ще запомни празника си, тъй като го посреща с нов избраник, бебе напът и едно пораснало момченце, което е от връзката ѝ с Благой Георгиев, написа каналът Vbox7.

Междувременно Благо реши, че в навечерието на празника на някогашната си има какво да каже за нея. Джизъса се оплака от Златка, която му била изхвърлила доста скъпи гоблени с облика на Исус Христос. Той твърди пред " България Днес ", че Златка му била изхвърлила скъпите творби на изкуството пред блока. 

" Да идва да си събира боклуците ", била споделила Златка на съседите. Райкова разкарала всичките движимости на Джизъса, когато се разделили. Една част от принадлежностите си той самичък прибрал, други му изпратила по пощальон, а трети, включително и двата гоблени, плеймейтката захвърлила пред входната врата на кооперацията.

Бившият футболист обаче е безапелационен, че е правил десетки неточности, имал е куп неразумни действия, само че се е учил от станалото и е траял напред. " Бог е преди всичко в живота ми и мисля, че всеки човек би трябвало да го слага постоянно пред себе си и да се уповава нему. Без религия човек нищо няма. Имам невярващи другари, които след време стартират да имат вяра ", сподели още Джизъса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР