Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата

...
Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата
Коментари Харесай

Гадателка със странни предсказания за Златка Райкова


Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че заяви на охолно празненство, че с Карен чакат момченце - първо за арменеца, и второ за плеймейтката. Русата Златка споделя много към бременността си, за която заяви с гола фотография от Малдивите.

Инфлуенсърката сподели по-рано, че с Карен са от едвам 10 месеца дружно, само че още на втория са знаели, че желаят свое бебче, а работата свършили бързо. Бъдещите съпрузи се стягат първо за раждането, а сватбата ще пристигна по-късно, показа още Райкова.

Докато стотици почитатели пожелават здраве и благоденствие на двойката, то други им предсказват странни неща. Потребителка, която очевидно е приела ролята на врачка или астроложка, написа на Злати в коментар към фото, че бебето на Златка и Карен ще се появи в съдбоносна година, когато тя навърши 37 години, което ще стане на 12 януари. " Супер сте. Вашето бебе ще се появи в на Злати първата съдбоносна година, когато стане на 37 г Аз също съм Козирог и по този начин знам. Тези години трансформират живота на човек и по този начин през 7 година, до момента в който сме живи. Следващата ще е на 44 г и така нататък Една съдбоносна година би била 50 % хубава или 50 % неприятна зависи по ориста. През тези съдбоносни години хората не могат да вземат отношение ", написа дамата. 
                             

Интересното е, че Златка е прочела и харесала коментара на потребителката, а това значи, че няма нищо срещу предсказанието, което е получила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР