Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата

...
Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата
Коментари Харесай

Златка Райкова разкри кога ще е сватбата с Карен

Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че отдели от времето си, с цел да отговори на въпроси на своите почитатели. А от там излязоха много забавни самопризнания.

Така Златка призна, че сватбата ѝ с Карен ще бъде следващата година. Въпреки писанията на родните таблоиди, Златка ще има и църковен брак. Според изказванията, тя нямала право на подобен, тъй като към този момент се била врекла пред Бога, само че моделката опроверга всичко. 

Златка призна, че сватбата не ѝ била фикс концепция, само че просто Карен я е трансформирал и по тази причина сега я желае.  Моделката призна, че в никакъв случай не е оставала сама, само че постоянно ѝ се е случвало да не попадне на верния мъж. " Така че не е неприятно да останеш и самичък ", заключва тя, само че и добавя, че всяка разлъка оставя у нея дълготраен белег.

Златка съумя да каже и някоя друга дума на дамите, които желаят и се оправят с всичко сами. " Едно знам - мъжът би трябвало да се грижи за дамата, до момента в който свят светува! Всичко, което дава отговор на противоположното, не е обикновено, здравословно и така нататък Така че, мъжките девойки, по-полека, че изчезват мъжете ", съобщи Златка. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР