Златка Райкова за пореден път втрещи последователите си като се

...
Златка Райкова за пореден път втрещи последователите си като се
Коментари Харесай

Дни, преди да роди: Златка Райкова призна, че с Карен може да не останат заедно!

Златка Райкова за следващ път втрещи почитателите си като се чудим това преднамерено ли е, или в действителност по този начин разсъждава... Както знаем, тя е бременна от Карен Хачатрян, на който би трябвало да роди бебе безусловно до дни. Вместо да е отдадена напълно на фантазии и наслади по взаимното им бъдеще обаче, Златито искрено съобщи пред почитателите си, че не е изключено с арменеца да се разделят.

" Знам, че като се роди бебето ни, ще си го гледаме ние двамата. Няма да взимаме бавачки, нито пък ще го изтърсим на бабите да го дундуркат. То ще е наша отговорност. Е, да, не изключвам вероятността с Карен да не останем вечно дружно, а да се разделим и всеки да продължи живота си с нова половинка, само че отново ще сме родители на нашия бебо ", разсъждава Райкова.

Последователите й останаха втрещени от думите й и я попитаха за какво въобще е с Карен и била ли е в миналото същински влюбена в него?! " Ако беше, нямаше въобще да ти мине такава мисъл през главата. Та вие още нищо не сте видели от компликациите на взаимния живот... луда ли си?! ", разясняват консуматори.

А други обявиха уверено, че това е доказателството, че Русата Златка е била влюбена действително единствено в Благой Георгиев, до момента в който Карен е просто негов сурогат.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР