Златка Райкова скоро ще става родител за втори път. Всеки

...
Златка Райкова скоро ще става родител за втори път. Всеки
Коментари Харесай

Карен, адекватен ли си??! Как можа да причини това на бременната Златка Райкова?!

Златка Райкова скоро ще става родител за повторно. Всеки миг се чака да й изтекат водите и да влезе в клиника, с цел да роди момченце на обичания си Карен Хачатрян. Вместо да е най-спокойна и щастлива в този момент обаче, в името на личното си и на бебето здраве, плеймейтката едвам не колабирала от смут. При това по виновност на прехваления си арменец.

Както знаем отпреди, Хачатрян не се слави с необикновен разсъдък, еле пък на пътищата. Той е от " хашлаците ", които драпат да покажат скъпите си и бързи коли, натискайки с всички сили педала на газта.

Е, същото направи " юнакът " и преди дни, а негови познати в потрес обявиха, че до него във возилото е била и самата Златка. Както Карен сподели от фотография на таблото, ясно се виждаше, че при разрешени 120 километра на автомагистралата, той е надул цели 180 километра.

Хачатрян безусловно лети в най-лявата лента и пет пари не дава, че рискува освен своя и на близките живот, само че и тези на жена си и нероденото им бебе. " Златка непрекъснато му приказва да спре да се прави на " мъж ", само че оня път едвам не припаднала. Пищяла е в колата. Бива, бива, но къде попадат все на тези недоразвити маймуни, един Бог знае ", разясняват възмутени познати на Райкова.

А потребителите също не пропуснаха да насметат арменеца за тоталната му безнаказаност.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР