Златка Райкова роди за втори път и това си каза

...
Златка Райкова роди за втори път и това си каза
Коментари Харесай

Последователите й се подиграват: Силиконът на русата Златка за смяна

Златка Райкова роди за повторно и това си сподели думата. Едната й гърда се е качила до шията, а другата е увиснала, видяхме на последната й фотография в Инстаграм,

" Малеее тези импланти никак не ги одобрявам към този момент. Дълги години бях с тях, толкоз съм щастлива, че ги махнах вечно. Повечето дами би трябвало да се замислят върху това ", написа последователка на Злати в обществената мрежа.

Някой ги описаха като „ качени на врата “. Коментарите продължиха с отзиви какви вреди дават върху тялото.

„ Мене гледа, тебе види ” – е ситуацията със силиконовите прелести на русокоската. Единият имплант виси като презрял грозд, а другият напълно скоро ще се спука в острата й брадичка.

Плеймейтката е една от най-атрактивните дами у нас. Хиляди желаят да наподобяват като нея, а други я оплюват поради корекциите й. Тя е твърдо за интервенциите. също по този начин изясни, че външният тип на лицето ѝ се дължи на скинбустери. Те се инжектират и са формирани от неживотинска нормализирана хиалуронова киселина. Постепенно хидратират кожата в дълбочина, усъвършенстват еластичните ѝ свойства и нежно я изглаждат.

Злати показа, че не е почитателка на миглите вид косъм по косъм: " Това е нещото, което не одобрявам.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР