Златка Райкова посреща един различен рожден ден тази година. Русата

...
Златка Райкова посреща един различен рожден ден тази година. Русата
Коментари Харесай

"Изхвърли ми гоблените на Христос пред блока": Джизъса оплю Златка Райкова навръх рождения ѝ ден

Златка Райкова посреща един друг рожден ден тази година. Русата плеймейтка е бременна с втория си правоприемник, който ще роди пред пролетта.

Райкова несъмнено ще запомни празника си, тъй като го посреща с нов избраник, бебе напът и едно пораснало момченце, което е от връзката ѝ с Благой Георгиев.

Виж още: BDSM, животни и храна: Топ 10 най-извратени полови фантазии 

Междувременно Благо реши, че в навечерието на празника на някогашната си има какво да каже за нея. Джизъса се оплака от Златка, която му била изхвърлила доста скъпи гоблени с облика на Исус Христос. Той твърди пред " България Днес ", че Златка му била изхвърлила скъпите творби на изкуството пред блока. 

" Да идва да си събира боклуците ", била споделила Златка на съседите. Райкова разкарала всичките движимости на Джизъса, когато се разделили. Една част от принадлежностите си той самичък прибрал, други му изпратила по пощальон, а трети, включително и двата гоблени, плеймейтката захвърлила пред входната врата на кооперацията.

Виж още: Бейби взрив в " Един за различен "! Още една двойка от шоуто разгласи - чака бебе!

Бившият футболист обаче е безапелационен, че е правил десетки неточности, имал е куп неразумни действия, само че се е учил от станалото и е траял напред. " Бог е преди всичко в живота ми и мисля, че всеки човек би трябвало да го слага постоянно пред себе си и да се уповава нему. Без религия човек нищо няма. Имам невярващи другари, които след време стартират да имат вяра ", сподели още Джизъса.

Виж още: След заболяването: Светлана Гущерова стана кожа и кости, съпоставиха я с анорексичка

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР