Златка Райкова отново намери повод да захапе бившия си Благой

...
Златка Райкова отново намери повод да захапе бившия си Благой
Коментари Харесай

Бомба!! Златка Райкова нападна Джизъса, той не издържа: Я се скрий, ма!

Златка Райкова още веднъж откри мотив да захапе някогашния си Благой Георгиев и да го унизи, като не можем да отречем, че значително е права. Плеймейтката направи това за Деня на бащата, когато целеустремено пусна в мрежата фотография с двете си деца, които брачният партньор й Карен Хачатрян е прегърнал. Тримата са очевидно радостни и щастливи, а Златка побърза да посочи:

" Всяко момче желае да наподобява на татко си и даже да го задмине, стига този татко да има нужните мъжки и човешки качества и да бъде добър образец за децата си и обществото ", съобщи Русата Златка като натърти, че засяга Карен.

Тя в никакъв случай не пропуща случай да намекне, че Хачатрян е същинският татко на дребния Благойчо, до момента в който Благой Георгиев е просто " биология ". " Поне на този ден да се беше сетил, че има дете, само че не - няма такава пачавра ", възмущавала се Златка и пред околните си хора.

Разбира се, това стигна до очите и ушите на футболиста, който пък сега разхожда новото си гадже Ивана Главчева из Истанбул. Вместо да се засрами и да си замълчи обаче, Благой изсъскал: " Я да се скрие тая, бе! Тя пък щото е пример и пример за майка. Егати смехорията! "...

А дали и по какъв начин ще му отвърне Златка, следва да забележим.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова благой георгиев Джизъса Благойчо Истанбул Ивана Главчева футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР